Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha elhagyom Hollandiát, a BSN...

Ha elhagyom Hollandiát, a BSN számom inaktiválni kell?

Figyelt kérdés

szept. 10. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a BSN szám? És ez jogos kérdés!
szept. 10. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Polgári szám
szept. 10. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
1-es voltam! Mi az a Polgári szám? Nem vagyok Holland! Sem Holland állampolgár! Sosem éltem Hollandiában! De ez egy magyar oldal, a hu jelölés is magyarra utal. Szóval itt nem igazán kapsz rá választ. De ezt a kérdést inkább a Holland hatóságoknak tedd fel! Egyébként nekem D-nummer számom van. A D-nummer is hasonló mint a Holland polgári szám. Csak a D-nummer az egy norvég azonosító szám. És Norvégiában ha tobb mint egy hónapra távozok Norvégiából akkor fel kell függeszteni a D-nummer-t. Vagy ha nem kivánok tovább Norvégiában élni akkor meg kell szüntetni a D-nummer-t. Hollandiában nem tudom hogy megy.
szept. 11. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit inaktiválni azon. Egyszer megcsinálják és életed végéig lesz BSN számod.

Hollandia (meg kb az összes többi európai ország) nem olyan rigolyás és kákán is csomót kereső mint Magyarország. Tehát nem kell inaktoválni mint a tb-t Magyarországon.

Egyszerűen ha dolgozol, akkor a munkaadód fizeti utánad a jarulékokat, ha pedig nem akkor nem, ennyi. Persze függ, hogy van-e BRP (regisztráció) vagy sem, de ha nincs (mint a kint élő magyarok kb 90%-nak) akkor pláne semmit nem kell csinálj.

Szerintem erre gondolhattál.

De maga a BSN szám csak egy azonosító, amit egyszer megcsinálsz és életed végéig lesz.

szept. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!