Ha inaktiválnád a Facebook profilod, hány perc/óra/nap után vennék észre az ismerőseid, hogy eltűntél?
kb. mint a 6. válaszoló...múltkor nem voltam egyik nap iskolában, és EGÉSZ ÁLLÓ NAP nem, hogy a tanárok, még az osztálytársaim sem vették észre, hogy nem vagyok ott...
15L
Eleve kedvem szerint járok fel - van, hogy csak tetris battle-ra, van, hogy keresek valakit, aki nincs skype-on vagy a közelemben. Múltkor nem voltam egy hétig és volt pár ember aki szerint jaj de eltűntem, hát jót nevettem. Skype automatikusan indul a géppel, és én jobban is szeretem, nem kell hozzá elviseljem a sok reklámot, hirdetést, agybajt. Ott simán elér, aki akar, de ugye mindenki átkúszott fészbukkra'. Páran utánam jöttek skype-ra, másképpen nem érnek el huzamosabb ideig. Sokan és hamar észreveszik, ha eltűnök, de akinek esze is van, keres máshol.
Fészbukk' nekem sulicsoportok miatt, egy-két filmes csoport és játék miatt izgi. Azt hozzáteszem, nem szoktam leskelődni emberek után - konkrétan volt osztálytársakat sem jelölök vissza, hacsak nem valami nagyon jó cimbi, de hát azokkal amúgy se szakadt meg a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!