Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak a lengyelek?

Miért utálnak a lengyelek?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok magyar a munkahelyen, és a lengyelek nagyon utalnak engem

szept. 6. 19:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, de elmondhatod :D
szept. 10. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

9

13 éve élek Hollandiában. Amikor kijöttem már akkor is gyűlölték a magyarokat. Akivel kicsit jobb volt a viszony azt kérdeztem ők annyit mobdtak hogy a magyarok csak isznak meg drogoznak.

szept. 10. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 A lengyel paraszt talál az erdőben egy lámpást. Megdörzsöli, előjön a dzsinn és felajánlja a három kívánságot. Mire a lengyel:

- Az első kívánságom, hogy jöjjenek a fosztogató Mongolok és dúlják fel Lengyelországot, aztán menjenek haza.

A dzsinn furcsálja, de teljesíti. A lengyel folytatja:

- A második kívánságom, hogy jöjjenek a Mongolok és dúlják fel Lengyelországot újra.

A dzsinn ezt is teljesíti.

- A harmadik kívánságom, hogy újra jöjjenek a Mongolok...

A dzsinn teljesíti, de megöli a kíváncsiság:

- Mondd, miért kívántál ilyen rosszat a népednek? A mongolok kirabolták az országodat háromszor is.

- Igen, de ahhoz át kellett vágniuk Oroszországon... HATSZOR!

szept. 10. 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez fájt... :D:D:D
szept. 10. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!