Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálnak a lengyelek?

Miért utálnak a lengyelek?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok magyar a munkahelyen, és a lengyelek nagyon utalnak engem

szept. 6. 19:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor azért, mert nem vagy kedves velük. Más oka nemigen lehet, főleg nem olyan, ami a nemzetiségekkel függene össze. A lengyelek hagyományosan szeretik a magyarokat. És ez nem csak "olvastam a femcaféban" szintű pletyka, ugyanis beszélem a nyelvet és sokat járok ki, meggyőződtem róla számos alkalommal, hogy tényleg így van.
szept. 6. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyugat Európában elég gyakori hogy gyűlölik a magyarokat a lengyelek. Nem tudom az okát de a románokkal jobban kijövök és mások is ezt tapasztalják.
szept. 6. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Vége a "dwa bratanki" korszaknak.
szept. 6. 20:03
 4/14 anonim ***** válasza:
Lengyel Magyar két jóbarát, de én akikkel dolgoztam/találkoztam lengyelek, azok egy kivétellel mind ritka pofátlan, magyarokat lenéző alakok voltak.
szept. 6. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:

milyen munkahelyek ezek, milyen országban? (miben nyilvánul meg ez az utálat?)

én ahány lengyellel találkoztam (Angliában is, Lengyelországban is) mind vagy kifejezetten szerették a magyarokat vagy semlegesek voltak

viszont el bírom képzelni, hogy ha verseny van az állásokért, eloléptetésért, akkor vetélytársnak tartanak és szemetek lesznek, ugyanez azonban egyes magyarokra is jellemzo kulfoldon, hogy a tobbi magyart azonnal meggyulolik és meg akarják fúrni

az is lehet, hogy ez a lengyeleknek egy konkrét társadalmi csoportja

vagy ha mar "Nyugaton" van, akkor nem akar magyarokkal barátkozni, csak angolokkal meg németekkel

ezek néha olyan bonyolult dolgok

mindenki más lengyel ott?

szept. 7. 09:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Hollandiába
szept. 7. 11:06
 7/14 anonim ***** válasza:

6

Én is melóztam ott. Ahol lengyelek voltak ott ha megtudták hogy magyar vagy véged volt.

szept. 7. 13:23
 8/14 A kérdező kommentje:
De miért utálnak?
szept. 7. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert annyira utálják az oroszokat, hogy most mi oroszpárti rohadékok vagyunk a szemükben.
szept. 10. 12:59
 10/14 anonim ***** válasza:

#9 Ebben is lehet valami. A Lengyelek az egész történelem folyamán mindvégig rühellték a Ruszkikat.

Ismeritek a viccet a Lengyelről meg a három kívánságról?

szept. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!