Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kimegyek Ausztriába dolgozni,...

Kimegyek Ausztriába dolgozni, itt hagyok mindent, családot, barátokat. Persze azért jövök haza. Kint is boldogulni fogok? Ismerkedni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat 22L
2010. nov. 2. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én negyven éves, vagyok, és nagyon elegem van mindenből. Már arra is gondoltam, hogy elmegyek valami segélyszervezethez, azt Afrikában osztom a zsákokat, vagy amit kell, közben legalább világot látok, mert már semmi értelmét nem látom a dolgoknak.
2010. nov. 2. 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz németül, nem lesz bajod. (Talán csak a helyi dialektussal) Az osztrákok nagyon kedves emberek, nehezen nyílnak meg de teljesen megbízhatsz bennük. És hiányzik belőlük az a magyar mentalitás, hogy ha nekik sz@rul megy, akkor a szomszéd helyzetén még rontsanak, nehogy jobban érezze magát az a r0hadék.
2010. nov. 2. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Tirolba mostanában is keresnek vendéglátósokat. Érdemesebb oda menni, mert jobban fizetnek, és jobban megbecsülik az embert, mint a közeli részeken. Persze Burgenlandban is lehet azért jó melót találni, de a távolabbi részek jobbak!
2010. nov. 2. 23:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, beszélem a németet:)
2010. nov. 3. 07:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos itt próbálkoztam munkát találni de hát nincsen, gondoltam kimegyek.
2010. nov. 3. 07:05
 16/17 anonim ***** válasza:

27/N vagyok.

Igen, most már gyerekem van, így sokkal nehezebb :)

Bár még kicsike, de már annyira berendezkedtem itthon, lakást vettem stb., úgy érzem már nem tudnék változtatni. Lehet hogy hülyeség...

2010. nov. 3. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
A nyelv nem akadály, ha az alapokat tudok akkor pikk-pakk beleszoksz. Nekem nincs nyelvvizsgám, alapfoknál azért jobban beszélek, már-már közel a középfokhoz. Lehet h nem mondtam mindent tökéletesen, de nem nevettek ki és egyből megértették. Nagyon közvetlenek. Nem hajtanak el a fenébe. Amikor Bécsben voltunk, nem tudtuk merre kell menni a Haus des Meers-hez. Szembe jött egy idő pár. Megkérdeztem őket, és ők közvetlenül, lassan elmagyarázták nekem. A magyar idő mit csinált volna? Elhajtott volna a búsba, mert azt feltételezi, h meg akarod lopni.
2010. nov. 3. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!