A Vígszínházban egy előadásra jegyvásárlást az időpontja előtt mennyivel raknak ki?
Figyelt kérdés
A Pál utcai fiúkra szeretnék jegyet venni, azt már elvetettem, hogy a következő hónapokban, mivel november másodikáig szinte mindegyik előadás teltházzal van, vagy csak egy kettő szabad hely maradt, és szeretném tudni körülbelül mikor rakhatják vajon ki a következőket. Hónapok óta próbálkozok, de amint kirakják (és észre is veszem) azonnal elfogy minden jegy. Valaki esetleg tudja mikor/hogyan érdemes hegyen venni, inkább telefonon kellene? Vagy hogyan próbálkozzak?aug. 13. 21:42
1/3 anonim válasza:
A legtöbb jegyet meg se hirdetik, ismerősök kapják. Semmi más magyarázata nem lehet annak, hogy abban a pillanatban ahogy elérhetők a jegyek (fel vagyok iratkozva a hírlevélre, előre megküldik percre pontosan mikortól lehet), már abban a pillanatban a jegyek kétharmada nem elérhető.
2/3 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a Vígszinháztól?
3/3 aHermann válasza:
Szia!
Érdemes minden nap ránézni a honlapon a Hírekre és a "tömegnek" meghirdetett időpontban (10h előtt) már startra készen lenni.
Akkor sem biztos, hogy a legjobb helyekre lesz jegyed, de nagyobb eséllyel indulsz. Illetve lehetőleg legyen több időpontod.
Ugyanakkor nem érdemes elmélkedned, mert fix, hogy lecsap más a jegyre az alatt az idő alatt.
Nekem az egyik áprilisi előadásra sikerült így 5 jegyet szereznem. Más napon lettek volna jobb helyen levők is, de egyéb programok miatt, csak egy időpont volt jó, és nem akartam várni még egy hónapot.
Sok a diákcsoport,így kevesebb az elérhető jegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!