Ezt megtehetik a lelkisegélynél?
Lehet, hogy már tele a hócipőjük az ismerősödtől, mert nincs valódi problémája, csak unatkozik és beszélgetni akar valakivel...
Ezzel viszont lefoglalja a vonalat és nem tudják olyanok hívni a számot, akik valóban segítségre szorulnának!!!
Nyilván van hívószám-kijelzés a lelkisegélynél, így be tudják azonosítani az ismerősödet.
Mond meg az ismerősödnek, ha beszélgetni akar, akkor inkább valamelyik barátját, ismerősét hívja fel, vele elcseverészhet.
"Van egy ismerősöm, aki"=Velem történt,de nem vagyok rá büszke.......
Alap......:)
Persze, hogy megtehetik, ha máshogy nem tudják lerázni. Én is azt gondolom, hogy már rég rájöttek, hogy valódi problémája nincs, csak unatkozik, viszont a lelkisegély vonal nem erre való. Ennyi.
Amúgy a "van egy ismerősöm" szöveg nekem is gyanús :)
(nem túl közeli ismerős) = konkrétan a bátyám: szép család lehettek akkor. Tényleg a családod nem hallgatja meg a bátyádat? Ők nem tudnak segíteni?
Neki nincsenek barátai, vagy olyanok akikkel megoszthatná? Amúgy igen megtehetik a lelkisegélynél, ahogy a haverok is.
Nekem van egy olyan haverom aki már másfél éve traktál a problémáival és iszonyatosan fárasztó.
Kedves Előző!
Látatlanban nem kéne okoskodni és ítélkezni, lehet, hogy jó oka van rá, hogy nem a családjával beszéli meg és nem az, hogy rossz a viszony. Ha úgy is van, az nem rád tartozik. Mindenesetre a körülmények ismerete nélkül nem kéne "okosabbnak" láttatni magad, mint a kérdezőt, aki ismeri a körülményeit. Aki ilyet kérdez, az nyilván felvilágosításra, segítségre szorul nem pedig ítélkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!