Tudnátok Budapest budai részén LMBTQ+-barát üzleteket ajánlani?
Figyelt kérdés
II., III., XII. kerület érdekelne elsősorban. Mindegy, milyen bolt, lehet vendéglő, ruházati, élelmiszer, konyhafelszerelés, számítástechnika stb., ahol pozitív tapasztalatot szereztetek.2024. júl. 12. 10:54
11/12 anonim 

válasza:

Miben tér el a megjelenésed az átlagostól? Születésedtől fogva ilyen a megjelenésed, vagy te tudatosan alakítod ilyenné? (pl. hosszú haj, fülbevalók, stb.)
12/12 A kérdező kommentje:
11-es: Ha tudatosan alakítom a külsőmet olyanná, amilyenné nekem tetszik, akkor nem érdemlem meg, hogy egy eladó/ügyintéző normálisan álljon hozzám?
Amúgy a hétköznapokban nem vagyok extrém megjelenésű (már okultam a tapasztalatokból), szóval az utcán, tömegközlekedési eszközökön szerintem senki sem figyel fel rám itt Budapesten, ahol tényleg mindenféle szubkultúra megfordul.
Viszont amikor szemtől-szembe állok valakivel, beszélgetek vele, egyértelmű lesz neki, hogy “más” vagyok. Talán az összhatás, a beszédmódom, a gesztusaim miatt. Nem szándékosan provokálok, egyszerűen ilyen vagyok.
Csak arra vágyom, hogy ha egy idegennel kell egy ügyet elintéznem, az ne úgy nézzen rám, mint valami undorító féregre.
2024. júl. 15. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!