Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pundrabugyi szót használja...

Pundrabugyi szót használja még valaki?

Figyelt kérdés
Mi a családban pundrabugyinak hívjuk, persze nyilván ez nem egy naponta használt szó. De én nagyon csodálkoztam, amikor megtudtam, hogy mások tundrabugyinak hívják (bár ha belegondolok, az logikusabb is). Használja még valaki p betűvel?
júl. 10. 13:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Ez olyan, mint van az a kifejezés, hogy "búval b*szott". Exem mindig úgy mondta, hogy "búra b*szott". Sose mertem neki elmondani, hogy rosszul tudja. Te is rosszul tudod.
júl. 10. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Én is tundrabugyinak ismertem, de már az idejét sem tudom, mikor hallottam utoljára. Szerintem már maga az alsónemű sem létezik, amit így hívtak.
júl. 10. 15:17
 13/15 anonim válasza:
81%
11. a búra b.szottat már én is hallottam, több helyről is, pl, hogy valakinek búra b.szi feje van. Előtte a búval b.szottat ismertem, de annyira megtetszett az új kifejezés, hogy én is elkezdtem használni azt is :D
júl. 10. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

"Szerintem már maga az alsónemű sem létezik, amit így hívtak."

Van még, csak most hosszú szárú alsónak, vagy jéger alsónak hívjuk.

júl. 10. 16:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Ezt találtam:

[link]

Gyanítom, hogy népies kifejezés lehet. Sok népies, máshol nem hallott kifejezést használtak a nagyszüleim (Nógrád megye).

júl. 10. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!