Ez a vers milyen lett?
Ma unatkoztam a buszmegalloban ugy h irtam egy verset. Kivancsi vagyok masok mit gondolnak rola.
Tipikus hibák, amikkel sokszor találkozom itt posztolt verseknél:
- ügyetlen rímek: a sok "-ni" az elején elsőre rosszul hangzik, aztán kifejezetten izgalmasnak hatott, azt hittem, szándákos, kíváncsi voltam, kitart-e a vers végéig, de szomorúan konstatáltam, hogy egyszerűen nem volt jobb. A végén meg igazából jobb lenne, ha nem is lenne rím, mert ami van, nem hangzik jól
- az elbeszélő teljesen kiszámíthatatlanul változik: elsőre magadról beszélsz, aztán úgy beszélsz magadról, mint egy harmadik emberről, a végén meg szemtől szembe? Ennek mi értelme van?
- a képek zavarosak, sok mondat egyszerűen értelmetlen. Megint csak az, mint a rímek esetén: elsőre érdekes azt olvasni, hogy félsz a gondtalanul, fájdalommentesen élni, aztán amikor a verset végig olvasva pont ennek az ellenekzője derül ki (hiszen az pont a lelki terhekről szól), rájön az olvasó, hogy az ami eredetinek tűnt, pusztán egy ügyetlen megoldás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!