Létezik olyan hogy LMBT közösség?
Ha létezik a tagja vagyok..
2019-ben kezdtem felvállalni a másságom azok előtt akik szintén ilyenek :)
Akkor egy új világ tárult elém, rájöttem máshogy is lehet élni és ott volt a Pride, az aktivizmus és hogy vannak meleg filmek, szivárványos cuccok és ilyesmi..
Azóta eltelt egy "kis" idő, 2024-et írunk. Nem jutottam el a Pride-ra, nem voltam egy ilyen témájú beszélgetős eseményen sem pedig a Facebook szerint egy csomóra visszajeleztem hogy "érdekel" :) '21-ben voltam egy meleg barát helyen és igazából ennyi. Ezentúl a "melegségem" az internetes ismerkedésről - amiből nem lett semmi - és újabban a személyes találkozókról szól ahol a másik a "négy fal között" él szinte és a világért nem menne velem LMBT helyekre.
Néhány éve mindenki nagyon lelkes volt 😀 (ahogy én is)
Persze tudom hogy áll most a politika.. de most mindenki arra "bíztat" hogy ne menjek a Pride-ra mert már másról szól és ők se mennek inkább
De nem érti meg senki hogy nekem ez lelkileg mennyit adott, hogy az identitásom erősítette meg bennem anno :D
És szükségem van egy elfogadó és nyilvános közösségre, mert a falak közt nem érzem jól magam.
Köszi a választ! Ez is egy nézőpont, az enyém hogy azért megyek ki a Pride-ra hogy vállaljam magam egy nyilvános eseményen és jelezzem hogy melyik oldalon állok..
De mindenkit értékelek aki olyat tesz ami a közösségnek jó, például aki informálja az embereket vagy aki a coming out mellett dönt :) és esetleg ő lesz az az ismerős aki miatt a másik átértékeli kicsit a dolgokat
Mindenki magából indul ki azt hiszem :D
igen van olyan hogy aszex mondjuk és a homoszexuális megtévesztő de egy normális ember nem a szexuális életét "hirdeti" hanem azt vállalja fel hogy kit szeret és kivel van együtt :)
Engem se érdekel a heteró emberek mit csinálnak az ágyban.. a meleg ember is tartsa meg magának a szexuális életét (illetve ossza meg azzal akivel kell) de a romantikusat, párját ugyanúgy vállalhassa mint egy heteró :D
illetve álszentnek se kell lenni már a szexuális élet se akkora tabu, ez a melegeknek is jár :)
#5.
Attól sem lesz jobb vagy rosszabb ember. Engem az se érdekel. Lesz@rom, hogy ki a párja, nem akarom, hogy bárki ezt dörgölje.
#5.
Radikálisan ellene vagyok a szexuális felszabadításnak és mélységesen megvetem. Heteróknál is. Igenis legyen tabu, mert NEM TUD ÉRDEKELNI. Hányok tőle. A négy fal közé való minden szex.
#8.
Maximálisan egyetértek. Felvállalni azt jelenti, hogy ha megkérdezik, elmondod, meg sétáltok az utcán. Nem a meleg bárokat meg ezeket.
Nyugodt szívvel vagyok mert tudom hogy mit mondtam és mit nem.. :)
Ha van párom mindenhol vállalom de a Pride és társai szerintem kellenek. Mert valaki jogokat követelve harcol valaki azzal hogy vállalja a párját normál környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!