Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó buliban részegre...

Miért jó buliban részegre inni magunkat? Miért nem lehet kulturáltan jól érezni magunkat?

Figyelt kérdés

Értem hogy bulizás, jókedv meg minden, de miért jó utána mozgásképtelenné válni az alkoholtól?

Persze lehet olyan hogy valaki nem tudja hogy melyik az a minőség, amitől nem rúgik be.

Meg utána a másnaposság, rosszullét, hányás.

Nincs baj az alkohollal, csak tudni kéne mértéket tartani.

Sokszor csodálkoznak, ha mondom hogy nem iszom, mintha az valami fontos dolog lenne. Anblok magát az alkohol ízét sem szeretem, meg a szagát se nagyon. Néha szoktam alkoholmentes italokat inni, néha alkalmanként bort, ritkán pálinkát.

2024. jún. 1. 19:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Fiatal férfi vagyok
2024. jún. 1. 19:58
 2/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat vagy szeretik az izet

vagy megeri nekik a kabulat miatt

a rossz iz, hanyas stb. Fejjas gyomorfajas

2024. jún. 1. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
"Miért jó buliban részegre inni magunkat?" Kiknek? Nekem azért nem annyira szokásom, pedig fogyasztok alkoholt is.
2024. jún. 1. 20:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem mindenkire vonatkozik, csak sok részeget látni pl falunapkor is
2024. jún. 1. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajna, felénk is igaz, és nem kell hozzá falunap sem. (kisvárosban lakok)
2024. jún. 1. 21:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért esik le az álluk, ha megtudjak hogy nem iszok
2024. jún. 1. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Alkoholisták között élsz, sajnos még mindig sokan vannak így egyetemen is.
2024. jún. 1. 21:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Azzal szerintem nincs baj, ha valaki iszik mondjuk buliban, összejövetelen. Csak sajnos néhány ember nem tudja mennyit bír.
2024. jún. 1. 22:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Én pl. azért iszom, mert finom és kikapcsol. Utána meg azért, mert rájövök hogy sosem leszek laza és máshogy fogok feloldódni. Az utóbbitól inkább szoktam pocsékabbul lenni.
2024. jún. 1. 23:32
 10/10 Mansour ***** válasza:
Fiatalabb koromban elég sokat ittam, de sosem rúgtam be (na jó, 2-3-szor életemben, de akkor már nagyon rosszul éreztem magam). Én sem értettem, hogy miért szeretik olyan sokan részegre inni magukat. És ez a társadalom minden szintjén így van, nem igazán függ kulturáltságtól. És attól sem igazán, hogy ne tudnák, mennyit bírnak, mivel eleve azzal a céllal indulnak neki, hogy most jó leisszák magukat. Utána pedig napokig azzal hencegnek, hogy ki mennyire b@szott be, mennyire volt magán kívül és milyen undorítóságokat csinált közben. Egyetemista körökben is nagyon sok ilyennel találkoztam sajnos. Én nem voltam egy nagy bulizós típus, de ha mégis valami buliba keveredtem, mindig kínosan éreztem magam, hogy én nem akarok totál lerészegedni. Valószínűleg azért van ez, mert én már akkor nem érzem jól magam, a többség viszont nagyon is jól érzi magát, egészen a hulla részegségig, másként nem csinálnák.
2024. jún. 2. 10:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!