Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilaria végül is szabadságharco...

Ilaria végül is szabadságharcos a szélsőjobb ellen?

Figyelt kérdés
A cikkekből nagyon az derül ki, hogy célzottan mentek szélsőjobbos vagy annak tűnő emberekre. Ebből mi igaz?

máj. 24. 15:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#18 Tehát, ha neked nem tetszik ez a rendszer, bárki idejöhet külföldről, és túlerővel hátulról megtámadva félholtra verhet találomra kiválasztott embereket. olyanokat is, akiknek esetleg még kevésbé tetszik ez a kormány, mint neked.

Erre soha nem reagáltál, hogy minden esetben többen támadtak hátulról, vétlen emberekre. Jó lenne, ha erre is reagálnál, nemcsak a "szélsőjobboldali horrorra".

máj. 26. 14:36
 22/30 A kérdező kommentje:

folxamatosan arra reagálok és kérdezem is.

de azt találtam mindenhol, hogy szélsőjobbereket támadtak csak meg. balost egyet se.

"találomra kiválasztott embereket. olyanokat is, akiknek esetleg még kevésbé tetszik ez a kormány, mint neked." ...---- ezt sajnos nem tudom.

máj. 26. 15:00
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

#22 Még mindig nem írtad meg, mi a "szélsőjobboldali horror". #16 írt néhány példát, még Te sem állítod, hogy az ilyesmi jelenleg is megtörténik. Nem vernek meg csendőrök embereket, mert nem mennek templomba, a Horthy rendszerben megtörtént. Nem vernek meg embereket, mert templomba mennek, Rosenfeld idején megtörtént, remélem rá nem írod, hogy szélsőjobbos volt. Csermanek idején, az 50-esévek végén rendőrök megvertek embereket, mert "csőnadrágot" hordtak, ő se volt szélsőjobbos. Engem elbocsátással fenyegettek a 70-es években, diplomával, két nyelvvizsgával, mert hosszú volt a hajam.

Korrupció van, kontraszelekció van, nepotizmus van (az ellenzéki pártoknál is) de ezred akkora jobbos terror nincs, mint azt állítod. Jó lenne, ha legalább egy példát fel tudnál hozni, különben komolytalanná teszed magad.

Ha valóban jön a "szélsőjobboldali horror" már senki nem vesz (Titeket) komolyan. Úgy jártok, mint a pásztorfiú a farkassal.

Végül: jó célért sem szabad rossz eszközöket használni, mert hiteltelenítik, lejáratják a jó célt.

máj. 26. 18:06
 24/30 anonim ***** válasza:
"Erre soha nem reagáltál, hogy minden esetben többen támadtak hátulról," nyilván a hősiesség jegyében.
máj. 26. 19:08
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

#25 "azt találtam mindenhol, hogy szélsőjobbereket támadtak csak meg"

Ki számít szélsőjobbernek, és az ideérkező külföldi csőcselék milyen alapon önbíráskodik. Semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy valaki "szélsőjobber" legyen, de ha tiltaná, az is az ügyészség/bíróság dolga lenne, nem önjelölt "szabadságharcosoké".

Még mindig adós vagy a válasszal: mi nálunk a "szélsőjobbos horror".

máj. 27. 10:09
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Sejtem, mire gondolsz, kérdező, de szerintem valamit benéztél...

A trafikos srác cigit árulni igyekezett a boltba, amikor a "szabadságharcosaid" megtámadták. Mondom, CIGIT, nem Zyklon B-t, meg Kar'98-hoz lőszereket.

És a szintén megagyalt lengyel turisták... Őőő... Hallottál már a második világháborúról? Ugyanezt játszották Ilaria haverjai is, csak kicsiben: jöttek a németek, és rátámadtak szerencsétlen polyákokra.

Persze, ma már bárhol lehetnek neon*cik, akár a lengyeleknél is... Viszont ezek a mai csoportok már eléggé fékezett habzásúak. Szerinted, ha akkora n*civeszély lenne a polyákoknál, akkor működhetne ma A*schwitz múzeumként? "Kreatívabban" is használhatnák azt az intézményt, nem?

Ahogyan nálunk sincs ilyen jellegű veszély. A c-kategóriások, köszönik szépen, jól vannak, néha megdobálják a szomszédaikat kerti szerszámokkal, meg leszurkálnak embereket, meg öregasszonyokat vernek halálra (már kezdem érteni, hogy miért szereti őket ennyire a baloldal, legalábbis csak szavakban, melléjük költözni már nem mernének)...

Zs*dóüldözés sincs, simán mehet a széder-buli Pressmanéknál, ahogy a közönséges civil zs*dókat sem sok atrocitás éri a vallásuk/származásuk miatt... Ja, de, a baloldali palesztin-szurkolók mostanában egy kicsit begorombultak rájuk. Igen, a baloldaliak.

máj. 27. 17:56
 27/30 anonim ***** válasza:
#25 "A trafikos srác cigit árulni igyekezett a boltba" ez a szélsőjobbos horror. Melyik szabadságharcos engedte meg neki, hogy kimenjen az utcára?
máj. 29. 08:41
 28/30 A kérdező kommentje:

na hát ... ennyi volt. de legalább lett tapasztalata, van miért dolgozni majd.

[link]

jún. 15. 13:49
 29/30 anonim ***** válasza:
28. Én nagyon remélem, hogy nem ennyi volt, és megkapja majd a büntetését előbb-utóbb.
jún. 15. 13:54
 30/30 A kérdező kommentje:

ugye pont a jogállamiság miatt van éppen mosz is cirkusz magyarország ellen. na ő most ezt saját élményéből is meg tudja erősíteni és tudja, min is kell dolgozni. én ennek azért örülök.

továbbra se tisztázott amúgy semmi, igen nagy katyvasz az egész ügy, de hát ez nem meglepő ... viszont ő most megtapasztalta.

jún. 15. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!