Ilaria végül is szabadságharcos a szélsőjobb ellen?
Random embereket csapatostul, hátulról félholtra verni egy idegen országban, micsoda szabadságharc!
Nem szabadságharcos, mert senki nem korlátozta a szabadságát, ameddig ide nem ette a fene balhézni.
Még csak harcosnak sem nevezném, mert a harcosoknak vannak elveik, valamiért harcolnak. Ilaria brigádja viszont mindenkit ütött a trafikostól a külföldi turistákig.
Nem a szélsőjobb ellen "harcol", hanem bárki ellen. Ha van rajta sapka, ha nincs.
Ez a talján pipi (majdnem mást írtam p betűvel) nem szabadságharcos, hanem egy alapvető társadalmi normákat betartani képtelen, antiszociális idegbeteg, aki a frusztrációit véletlenszerűen kiválasztott emberek péppé verésével éli ki.
ez a nagy kérdés, hogy random embereket vagy tényleg szélsőjobbosokat?
azért ez elgondolkodtató dolog és így kapásból más a helyzet, hiszen ugye nálunk sjanos nagyon elszabadult a szélsőjobb horror, és az olaszoknál is eléggé.
nem tűnik egy hatalmas keresztanyának, szóval én is inkább egy jószándékú szabadságharcosnak gondoltam.
Senkit nem verünk az utcán. Senkit.
Azért nem, mert az maga a szélsőségesség netovábbja. El lenne szabadulva nálunk a szélsőjobb horror? Hol? Az utcán, ahol BALOLDALIAK vernek embereket?
Te fordítva ülsz a lovon, barátom.
Szabadságharcosnak amúgy azt hívják, aki az elnyomó központi hatalom ellen küzd valamilyen formában. Ez a Salis luvnya meg a cimborái egyszerű terroristák, ráadásul annyi eszük van mint egy tizennégy éves gyereknek. A cselekményeiktől nem lesz kormányváltás, nem fejlődnek az emberi jogok, nem lesz nagyobb a törvényes rend, sőt. A ténykedésük célja és eredménye a félelemkeltés, a rombolás, a társadalmi rend bomlasztása, a hétköznapi polgárok életének a felforgatása. Pont azt érik el ami ellen szövetkeznek: a jobboldal megerősödését, hiszen lehet rájuk mutogatni, hogy "íme a baloldali értékek, ezt akarjátok emberek"?!
Jószándékú szabadságharcos... Röhej.
1) Random embereket vertek.
2) a) amíg valaki nem sért törvényt, nem büntethető;
b) büntettet csak bíróság állapíthat meg, önjelölt "szabadságharcos" nem;
c) milyen jogszabály tiltja, hogy valaki szélsőjobbos nézeteket valljon, amíg nem okoz kárt valakinek?
d) voltam már ugyanazért a véleményért szélsőjobbos és szélsőbalos is;
3) Ez egyszerű randalírozás volt, nem "szabadságharc".
4) Miért nem otthon harcol a filmekben is sokszor látott maffiák ellen? Azon kívül, hogy ők visszaütnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!