Ha a halál után nincs semmi, akkor mi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
Ezek a prédikátorok akik ebből élnek mit tudnak ők? Annyit mint te semmit! Csak lehuzák a népet mert lusták dolgozni! Szerintem a reinkarnáció is egy hazugság, azért találták ki, hogy az embereknek legyen valami értelme élni, meg hogy adakozzanak!máj. 13. 16:18
1/6 anonim válasza:
Én hiszek a halál utáni életben. Számomra az élet értelmét Krisztus adja meg, az, hogy hozzá én is és az egész családom eljuthassunk a katolikus egyházon keresztül, mely az egyetlen igaz út az üdvösségre. Számomra ez az élet értelme.
2/6 anonim válasza:
Semmi,aki mást mond és puffogtatja hogy "unalmas lenne ha örökké tartana" meg "az ad neki súlyt hogy véges" meg "egyszer élünk de nagyon" azokat meg kéne kérdezni a halálos ágyukon,ha a teljes reménytelenség és rettegés mellett egyáltalán meg mernének szólalni.Az ember nem azért nem tudja elfogadni a megsemmisülést mert nem elég érett hozzá,hanem azért mert abszurdum és hazugság,amit a modern sátáni ideológiák hirdetnek,hogy a kilátástalanságba és rettegésbe tartott embereket irányítani meg kizsákmányolni tudják az "egy életed van" értelmében.
3/6 anonim válasza:
"teljes reménytelenség és rettegés"
Ezért jó a keleti nevelés, mert felkészít erre. Ha egész életedben csak futottál a halál elől, akkor persze, hogy rettegsz, amikor jön.
Az élet értelmét pedig magadnak kell megkeresned. Mást is megkérhetsz erre, de akkor valószínűleg őneki lesz jó, nem neked.
4/6 anonim válasza:
3#
Az élet értelme az élet feletti,csupán az életben a megsemmisülés szemüvegén szubjektív szempontok alapján csak téveszméket lehet találni,a valódi értelem az EGY,az alfa és omega.
5/6 anonim válasza:
Nincs értelme élni soha nem is volt csak kitaláltak ezt azt amazt az emberek és így van mibe kapaszkodni meg fel lehet mutatni valamit amiért megéri végigszenvedni az életet.
6/6 anonim válasza:
"A halál után nincs semmi" Te el tudod képzelni a semmit? Mert én nem. Na ugye? Úgyhogy valami van. Én nem hiszek Mennyben és Pokolban, de a reinkarnáció a leglogikusabb. Nem feltétlenül emberként születünk újra, hanem bármilyen élőlényként, vagy akár más dimenzióban, más univerzumban, ami teljesen más, mint a miénk. Emlékezni pedig korábbi életünkből semmire nem fogunk. Spirituálisan gondolkodva sem tűnhet el csak úgy az energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!