Miért nem mered itt felvállalni a nicknevedet?
Talán mert szégyellnéd magad, ha extrém, sötét dolgokat kérdeznél? :P
Tartasz az oldal pletykásaitól?
Prűd vagy?
Én bevállalok és felvállalok mindent és nem vagyok prűd, akár a való életben, bár van egy bizonyos határ, amit azért nem szeretnék átlépni. :P
Csak spontán jött ez a kérdés + kíváncsiság. :)
Elvileg merem - jó ideig látható volt -, csak pár "kedves válaszoló" elkezdett minden válaszomba belekötni, csak azért, mert egyszer nem értett egyet velem. Egy idő után meguntam, és átállítottam.
A pletykák nem érdekelnek, egyáltalán nem vagyok prűd, de a magánéletemet nem akarnám feltétlen akárkinek kiteregetni - ezért magánélet, ebbe nekem beletartozik az is, hogy milyen ruhákat szeretek hordani, mit szeretek olvasni, mivel töltöm a szabadidömet, milyen fehérnemüt preferálok, stb. Ezek nem tartoznak másra, akkor sem, ha igazán nem lenne gond, ha tudnának róla.
Attól a szent pillanattól ahogy a nickem az illető elé kerül 5-20 idegen nickel elkezdi a modikat bombázni, jelenteni, rágalmazni, hogy bannoljanak.
Nem véletlenül, hogy a jó érzésű emberek elmentek innen, ugyanis ugyan ez a társaság volt egykor az NLC Fórumon-n, aki azt a régi jól működő oldalt szétcseszte.
Bejuttatták modinak az egyik csatlósukat, és módszeresen az emberek törlésre kerültek. Ugyan ez van itt, csak már nincs akkora ráhatásuk az eseményekre. Most a minuszolással játszanak. Van egy vezir, és van pár repülő majma több regről, ők azok akik itt a morált lerántották.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
12-es hozzászóló az egyik az adott csoportból, esélyes a "vezír" most már biztos
IP alapján tisztán lehet látni, és azt a rá jellemző előadást is..azt a tipikus sunyi módot.
6
Honnan látod az ő IP címét??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!