Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szomszéd a maga építgetésével,...

Szomszéd a maga építgetésével, hülye gépeivel folyamatosan rongálja a házunk a szomszédban, mit lehet tenni ellene? 1x be borul a falunk miatta, ami felé van...

Figyelt kérdés
Rendesen repednek a falak, üveg is majdnem kitörik néha ablakba, stb.
febr. 29. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Idegállapotban vagy, szerintem nyugodj meg!

Higgadtan az ember mindig okosabb, mint amikor a dühe vezérli!

márc. 4. 12:38
 12/21 A kérdező kommentje:

1, már nem,

2. Ha így is lenne, ideges ember csak idegesebb attól, hogy "nyugodj meg." 3. Te is ideges lennél mellesleg...

márc. 4. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
A szomszédod valami építési vállalkozó, hogy ilyen nagy gépekkel mozog?
márc. 4. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:

"Te is ideges lennél mellesleg..."

Én már attól is ideges voltam, hogy 2 házzal odébb a vén traktoros minden alkalommal félóráig pöfögtette a rohadt traktorát, mielőtt elindult volna vele szántani, vagy bármilyen munkát végezni. Azt el sem akarom képzelni, mi lett volna, ha a szomszédja vagyok és a házunk mögött csinálja ugyanezt minden nap.

márc. 4. 16:00
 15/21 A kérdező kommentje:
14, gondold el, hogy a házad folyamatosan rezeg, remeg és folyamatosan reped szét is.
márc. 4. 18:40
 16/21 A kérdező kommentje:
13, jó ég tudja, mit nem csinál
márc. 4. 19:05
 17/21 anonim ***** válasza:
A férjed miért nem beszélget el a szomszéddal?
márc. 5. 13:44
 18/21 anonim ***** válasza:

"Mivel sokszor volt beszélve vele évek alatt. Engem kérne a szomszéd nem ütvefuróval szednem fel a betont meg nem járkálnék úthengerrel a szomszéd háza mellett csak azért is... utoljára lesz vele beszélve és következő alkotásánál jelezve lesz már... "

Ha csak beszélve volt vele, az semmi, a szó elszáll, az írás megmarad.

Ha írásban felszólítod tértivevényes levélben (még jobb, ha ügyvéd által, de az pénzbe kerül), akkor annak nyoma lesz, lehet rá hivatkozni egy esetleges későbbi eljárásban.

Az önkormányzatnál is panaszt tehetsz, szintén írásban, hogy nyoma legyen és esetleg kiküldenek egy statikus szakembert szemrevételezni a házad. Gondolom van (nincs?) videófelvételed arról, hogy 1 méterre a házad falától dömperezik, ütvefúrózik és úthengerezik.

A harmadik lehetőség, hogy jóban leszel a szomszéddal és hozzá költözöl, a vita onnantól megoldódik.

márc. 5. 13:54
 19/21 A kérdező kommentje:
17, mert nincs férjem...
márc. 5. 17:09
 20/21 A kérdező kommentje:
18, köszönöm
márc. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!