Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarország miért szenved...

Magyarország miért szenved ennyit?

Figyelt kérdés

teszem azt, Trianon miért volt velünk ennyire igaszságtalan ? OMM ellen harcoltak, nem Magyaroroszág ellen..

a többi koszos senki söpredék nép miért nézi le a magyarságot, pedig neki köszönhetnek mindent?

mindent választ szívesen fogadok, előre mondom ez egyfajta fórum lehet, ha irtok. de csak normális választ kérek ilyet ,hogy szebb jövőt, meg mindenféle hajbakapás a kommentetelők között ne legyen. köszönöm.

2010. okt. 23. 23:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem azért, mert a területe mindig is nagyobb birodalmak ütközőzónája volt. Most lehet lepontozni, de szerintem a megoldás egy föderális Európa lenne. Ahol a nyelvek kultúrák megmaradnak, de a nemzetállamok nem. De egyébként az is érdekes, hogy régebben Európában nem is voltak nemzetállamok, hanem királyságok, amik több nemzetből álltak. Akkor senki nem pattogott azon, hogyha egy több nemzetnek egy ország a hazája, de ma már a nacionalizmus miatt ez szitokszó. Szerintem Európa leprája a nacionalizmus, ezért nem vagyunk csak sakkbábuk az USA tábláján.
2010. okt. 24. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden csatát, háborút azért buktunk el, mert a vezetők egymást is marták, mikor inkább össze kellett volna tartaniuk, és mert mindig hagytuk magunkat elnyomni más népek által.
2010. okt. 24. 16:36
 13/13 A kérdező kommentje:
már ezerszer megbánntam hogy mit irtam, BOCSÁNAT :(( , de ezzel is legalább válaszoltok.. utolsó , kifejtenéd ? ez szerintem nem sokat játszik közbe..
2010. okt. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!