Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Talán ők nem emberek hanem...

Talán ők nem emberek hanem szentek?

Figyelt kérdés
Sok keresztény elítéli a nem hívőket. Kik lennének ők, talán szentek? És nem egy gyarlo, halandó emberek? Ugyan oda mennek a végén ahova mi
jan. 7. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A búzaként jelölt ember ebben a példázatban a kegyelmet kapott ember, a pelyva pedig az az ember, aki nem kapott kegyelmet.
jan. 7. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Legközelebb 2x gondoljátok át, mit hívtok ítélkezésnek, mert a hazugság, rágalmazás nem szül jó gyümölcsöt, és míg a tudatlanság idejét elnézi Isten, a másikat már nem.

És egyikőtök sem mondhatja már magűról el-aki itt ebben a kérdésben jelen van-hogy ez ügyben már tudatlanok lennétek. Mert a valóság átadva, akár elfogadjátok, akár nem.

jan. 7. 15:14
 13/14 anonim válasza:

9 "Nem az embert ítélik el, hanem az ember mögött lévő bűnt."

Biztos vagy benne?

Abból indult ki a kérdező, hogy "Sok keresztény elítéli a nem hívőket."

Erre azt válaszolod, hogy "Nem is!"?

Úgy is értelmezhető a válaszod, hogy "Az IGAZI keresztények nem ítélik el a nem hívőket, csak azt a bűnüket, hogy nem hisznek."

Amúgy biztos, hogy bűn kételkedni, nem hinni, bizonytalannak lenni?

jan. 7. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

13

"Nem az embert ítélik el, hanem az ember mögött lévő bűnt."

Biztos vagy benne?

Biztos.

A már átlényegült szellemű emberhez való lépést próbálod súgalni? Mert hogy nem tértél ki erre, és én az átlag emberről beszéltem.

Abból indult ki a kérdező, hogy "Sok keresztény elítéli a nem hívőket."

Erre azt válaszolod, hogy "Nem is!"?

-Erre már teljes részletességgel válaszoltam.

Úgy is értelmezhető a válaszod, hogy "Az IGAZI keresztények nem ítélik el a nem hívőket, csak azt a bűnüket, hogy nem hisznek."

Sosem értettem, nem is fogom megérteni aki próbálja más ember írását kiforgatni, mert képtelen elfogadni egyrészt a valósgot, másrészt magát az adott embert akin az üzenet megérkezett hozzá.

Légy egyenes, légy becsületes, ha ez nem megy, akkor a legjobbat akkor teszed ha hallgatsz, de semmi esetre nem használod ezt a technikát-ami szintén nem tőled származik, hanem a mögötted lévő szellemiségtől.

Amúgy biztos, hogy bűn kételkedni, nem hinni, bizonytalannak lenni?

Ezt nem várja el Isten a tudatlan emberektől. Ha elvárná, akkor nem lenne eltörlés a tudatlanság idejére.

jan. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!