Mit gondolsz az ukránokról?
Adsz nekem is abból a cuccból?
Az ukrán emberek semlegesek, éppúgy lehetnek köztük normálisak, dolgosak, becsületesek, mint idióták (mint a család, akikkel én találkoztam kb. 20 éve, a három gyerekből kettő olyan szinten gonosz, és antiszociális volt, hogy Lucifer csak ipari tanuló lehetett volna mellettük).
Az ukrán politikusok (és az általuk megvezetett idióta emberek) magyarellenes lépései viszont egyáltalán nem tetszenek. Magyarok vízkészletének megmérgezésével fenyegetőzés, magyarverések, nyelvtörvény, szobordöntögetés, ukrán egyenruhás Petőfi-ábrázolás, március 15-i ünneplés miatti hisztéria, stb. ... Ha az oroszokkal van konfliktusuk, akkor ne rajtunk vezessék le a frusztrációikat!
Valamint ugyanígy elítélem a mások elleni támadásaikat is (szerencsétlen lengyeleket szivatják folyamatosan -akár ez is lehetne emberi idiotizmus, de Hunkáék gallérján azok a villámjelek eléggé politikai tartalmúnak tűntek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!