Mit tennél ha egy sorozatgyilkos fegyvert fogna rád?
Feltételezem, hogy e kérdés által nem azt akarod megtudni, hogy milyen lehetőségek sokasága jutna az eszünkbe – lehetőleg akkor – ahhoz, hogy megmeneküljünk a haláltól, hanem az, hogy ki hogyan reagálna olyan tekintetben, hogy fel vagyunk-e készülve a halálra.
Személy szerint én Már* fel vagyok készülve a halálra, nem félek tőle, így egy ilyen esetben sem félnék, mert teljes meggyőződésem, hogy Jézus által a Mennybe jutok. Sokaknak nem tetszhet, hogy ennyire sziklaszilárdan állítom ezt mindenféle korábbi (hasonló) tapasztalás nélkül, de ez a valóság. Sőt, hogy pontosabb legyek, és ezáltal még fokozódik ez a sziklaszilárdság: Örömtelien sóhajtanék egyet és mosolyognék - de nem azért, hogy ezzel manipuláljam és, hogy időt vagy alkalmat nyerjek, hanem mert ezt képzelem el a legvalószínűbbnek az alapján, hogy tényleg mennyire fel vagyok rá készülve.
*Nem volt mindig így. Volt idő, amikor semmi reménységem nem volt és pontosan ugyanígy féltem és olykor rettegtem a haláltól, de mióta megtértem, minden megváltozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!