Hogy érzitek, mi lesz Magyarország jövője? Jobb vagy rosszabb lesz az élet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 07:52
21/32 anonim válasza:
A vendéglátás nem mindenkinek való, a muszáj miatt mégis sokan ebben dolgoznak, maradnak.
A kérdésre a válasz,:
ha így haladunk egyértelműen rosszabb lesz.
22/32 anonim válasza:
Aki tudja a nyelvet, külföldön is végezheti azt a munkát, amit szeret, azzal a különbséggel, hogy 2x, 3x akkori fizetést kap a munkájáért, a fizetés reálértékéről még nem is esett szó.
23/32 anonim válasza:
Sokaknak nem való a vendéglátás nem is bírják, de mivel nyelv nélkül ez van meg a takarítás meg a mosogatás( beszélek itt most nőkről, mert én is az vagyok) de ez az első löket amivel az ember kijöhet külföldre és pénzt kereshet.Mindenesetre több pénzt kereshet személy szerint mint Magyarországon.
24/32 anonim válasza:
22es teljesen mindegy szerintem egy idegennek hogy mennyit keresek, nem is fogok erre kitérni. Átlagon felüli életet élünk. Innentől mindenki eldönti hogy megéri e külföldön élnie vagy sem. Vagy elhiszi e azt hogy külföldön jobb az élet vagy sem.De ez is sokmindentől függ.Pl mennyit kerestek a pároddal összetéve, hol élsz melyik országban, városban.De relatívan olyan árak vannak mint Magyarországon csak a fizetés nem annyi.Ettől függetlenül nincs kolbászból a kerítés sosem mondanám azt mert van mit fizetni bőven.De ez mellett jut színvonalas életre és utazásra.
25/32 anonim válasza:
#24 "...De ez mellett jut színvonalas életre és utazásra..." így van.
Magyarországon pedig választanod kell, hogy 2 munkahelyen vagy 12, 0-24 órában robotolsz, vagy marad az éhbér.
Az idő, a szabadidő, amiért sokan választják a külföldi országokba való menekülést, mert itthon hasonló életszínvonal eléréséhez a munkahelyen kell élned.
26/32 anonim válasza:
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
27/32 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást sem az én válaszomra 24.Sem a 25ös válaszának a lepontozását.Az a baj hogy más jól él ? Vagy mi a probléma nem értem..
28/32 anonim válasza:
#27 az igazság fájó tud lenni, az oldalon a fel-le pontozás tetszik nem tetszik-ként funkcionál.
29/32 anonim válasza:
Rövid távon egyértelműen rosszabb lesz, hosszú távon pedig attól függ, hogy meg tudjuk-e oldani a jelenlegi problémákat (túlfogyasztás, háború), illetve milyen új felfedezések lesznek. Ha nem lesz nagy törés, akkor folyamatos javulás várható, ahogy idáig is volt.
30/32 Senior Séf válasza:
Magyarországnak csak múltja van. Jövője nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!