Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor jöttem haza a suliból...

Amikor jöttem haza a suliból 4 srác rajtam viccelődött. Mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Vonaton ültem és elöttem ült egyel 4 srác (látásból ismerem őket, egy faluban lakunk) és azzal szórakoztak hogy próbálták kitalálni mi a nevem de csak a vezetéknév stimmelt. Utánna egyik srác mesélte a többinek hogy anyum myvipjén a családi képek nevü albumba milyen gáz képek vannak a családomról és hogy apumról olyan kép van ahol egy stihlfűrészt fog és fölé van írva hogy szülinapi ajándék...aztán találgattak hogy mit dolgozik,biztos favágó vagy hasonló (pedig azért kapta mert télen ha veszünk fát és begyújtunk a kandallóba akkor legyen mivel szétvágni). Nem tudtam mit csináljak hirtelen csak ültem és hallgattam miről beszélnek de közbe néha még hátra is néztek rám. Ti mit csináltatok volna a helyemben?
2010. okt. 20. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ú, én sem tudom, mit csináltam volna :(
2010. okt. 20. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pofont adtam volna az összesnek, hogy leesik a feje. Még ha többen is vannak és te is vérző orral mész haza, az is jobb annál mint,hogy hagyjad az ilyen majmokat érvényesülni...Odamész,megkérdezed mi a problémájuk..aztán amelyik a legjobban röhög majd annak adod az első maflást. :)
2010. okt. 20. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:

A 2. ötlet tetszik :)

Egyébként nem tudom mit csináltam volna, te fiú vagy vagy lány? Én lány vagyok... Lehet, hogy hagytam volna. mert elvégre én legalább nem vagyok ilyen primitív bu.nkó, mint azok. Azért ennek örülök, hogy emberséges tudok lenni.

Nem értem mi értelme kicikizni a másikat...talán ők tökéletesek?pff Kétlem!

Volt nekem is ilyesmi, akkor cigányok dumáltak nekem, hogy milyen ruha van rajtam(pedig nem hagyom el magam)..Nem törtem le, mert legalább én adok magamra...Előszőr nézzenek magukba,magukra, az ilyen emberek, akiknek csak beszólogatnak, aztán dumáljanak. Hihetetlen, hogy mennyi p.raszt "ember" létezik, és ilyenek miatt érezzük magunkat rosszúl.:S

2010. okt. 20. 16:13
 4/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány. Én is elgondolkoztam azon miután leszálltam a vonatról hogy "úristen milyen emberekkel vagyok körülvéve". Amúgy nem ilyen kis vékonyka fiúcskák voltak és én meg nem vagyok valami nagy darab readásul ők 4en is voltak szoval nem nagyon lett volna bátorságom odamenni. 1-2 évvel lehetnek idősebbek nálam, a korukhoz képest eléggé buta parasztok. Még ha csak rólam beszéltek volna az nem esik olyan rosszul, de így hogy apumat is belekeverték eléggé megbántottak. Azért is kérdeztem hogy mások mit csináltak volna a helyemben mert félek hogy elég ciki hogy meg se próbáltam védeni magam:S
2010. okt. 20. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

felhívtam volna a telefonon egy barátnőmet/ a húgomat és hangosan nevetgéltem volna azt ecsetelve, hogy mennyire debilek a szemben ülő srácok.

Egyszer már bejött, amikor egy hülye p.csa fejeket vágott az öltözékemre miközben a táskájába! rejtett rózsaszín plüss kapucnis ruhába öltöztetett kutyuskáját babusgatta (hozzáteszem odakinn 25 fok volt és augusztus, tehát hogy a kutyának minek kellett melegítő, azt nem értettem). A lényeg, hogy teljesen kiakadt szegény miután elmeséltem a telefonba, hogy valami buta liba fejeket vág rám :D

2010. okt. 20. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
17:00 ez mekkora ötlet!:D:DTényleg ezt kellett volna csinálnod, majd legközelebb.Amugy ne bánkodj az ilyen b*nko parasztok miatt, nagy az Isten állatkertje..
2010. okt. 20. 18:02
 7/9 anonim válasza:
4%
én odamentem volna hozzájuk hogy jéé rólam beszéltek? aztán pár poénnal elütöttem volna a hülye pletykáikat, a végén még lehet hogy jófejnek is tartottak volna.
2010. okt. 20. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hát én lesokkoltam volna:D aztán hátrafordultam volna leszállás előtt, elvigyorodtam volna, és bemutattam volna nekik:D

de ez a telefonos "de debilek ezek" ötlet tökre bejön, majd esetleg alkalmazom:D

2010. okt. 21. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem is tetszik ez a telefonos ötlet,nekem eszembe se jutott volna. Legközelebb lehet hogy én is kipróbálom!:D
2010. okt. 21. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!