Amikor jöttem haza a suliból 4 srác rajtam viccelődött. Mit csináltatok volna a helyemben?
A 2. ötlet tetszik :)
Egyébként nem tudom mit csináltam volna, te fiú vagy vagy lány? Én lány vagyok... Lehet, hogy hagytam volna. mert elvégre én legalább nem vagyok ilyen primitív bu.nkó, mint azok. Azért ennek örülök, hogy emberséges tudok lenni.
Nem értem mi értelme kicikizni a másikat...talán ők tökéletesek?pff Kétlem!
Volt nekem is ilyesmi, akkor cigányok dumáltak nekem, hogy milyen ruha van rajtam(pedig nem hagyom el magam)..Nem törtem le, mert legalább én adok magamra...Előszőr nézzenek magukba,magukra, az ilyen emberek, akiknek csak beszólogatnak, aztán dumáljanak. Hihetetlen, hogy mennyi p.raszt "ember" létezik, és ilyenek miatt érezzük magunkat rosszúl.:S
felhívtam volna a telefonon egy barátnőmet/ a húgomat és hangosan nevetgéltem volna azt ecsetelve, hogy mennyire debilek a szemben ülő srácok.
Egyszer már bejött, amikor egy hülye p.csa fejeket vágott az öltözékemre miközben a táskájába! rejtett rózsaszín plüss kapucnis ruhába öltöztetett kutyuskáját babusgatta (hozzáteszem odakinn 25 fok volt és augusztus, tehát hogy a kutyának minek kellett melegítő, azt nem értettem). A lényeg, hogy teljesen kiakadt szegény miután elmeséltem a telefonba, hogy valami buta liba fejeket vág rám :D
hát én lesokkoltam volna:D aztán hátrafordultam volna leszállás előtt, elvigyorodtam volna, és bemutattam volna nekik:D
de ez a telefonos "de debilek ezek" ötlet tökre bejön, majd esetleg alkalmazom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!