Nem féltetek külföldre költözni?Mik aggasztottak titeket a költözés előtt?
Ha nő vagy akkor vigyázz. Sokak jartak ugy hogy ..nen akarom irni es a nők önakarata nélkül!!
Voltam külföldön, nő vagyok de az akkori ferjemmel mentem ki .
Egyedül ugy szabad csak ha van hova , vagy vkid akinél aludjál, vagy ismerős aki kint van felveszed a kapcsolatot.
Ha ez megvan próbáld meg.
Munkaközvetítőhoz elmész egymagad is, en is egyedul mentem mindig, angol tudas legalább legyen, én mondjuk hollanddiaba voltam es eleinte az is elég volt
Szóval vmennyi nyelvtudasod ha nemis olyan jó de legyen es penzed is valamennyi indulashoz.
Kb ennyi
En olyannal nem talalkoztam aki total egyedul ment kulfoldre. Altalaban ismerosokon keresztul mennek vagy mar munkaszerzodessel a kezukben es a munkaltato segit a kezdetekben.
En Amerikaba koltoztem de a felesegem idevalosi, szoval o azert ismeros a kornyeken. Egy alap angol tudasom mar megvolt, szoval a munkahelyen nem vagtak at, mindent eltudtam olvasni. Gps-el barhova odatalalok es a neten eltudom olvasni hogy minek mi a modja ha valami szabalyt, szokast nem ertek.
az orszag ahova menni akartunk befogadott mint politikai menekulteket 1987 ben. azota mar Mo rol ez a lehetoseg megszunt . rengeteg segitseget kaptunk anyagilag es egyebkent is. semmifele szolgaltatasert (pl. vegzettsegek elfogadasa, okmanyok forditas, repulojegy stb( nem kellett fizetnunk.
nagyon hamar talpra tudtunk allni es a statuszra valo tekintettel 2 ev utan allampolgarok lettunk. a magyar rendszervaltas ota ez mind megszunt. Nem voltak fenntartasaink elozoleg alaposan felkeszultunk mindenre, pedig akkor a disszidalas buntetendo cselekmeny volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!