Mit szeretsz legjobban Budapestben?
Nem értem, miért vannak lepontozva egyes válaszok. Most abban mi a nem hasznos, hogy valaki szereti a Parlamentet? :D
Nekem amúgy a Budapesten töltött idővel fordított arányban változik a Budapest iránti lelkesedésem, de azért van pár dolog, amit szeretek: a szülővárosomhoz képest egészen modern és élhető tömegközelekedés, a pezső éjszakai élet, az hogy mindig van mit csinálni, az éttermek, romkocsmák, szórakozóhelyek stb. Na meg persze a munkalehetőségek.
Azt, hogy van munkalehetőség és még egy csomó más dolog, ami az ország többi részén vagy nincs, vagy csak korlátozottabban.
Dolgozni BP-re járok, viszont nem szívesen laknék ott, maximum külvárosi részen.
Azt, hogy nem zsarolnak a munkában, mint a vidéki nagyvárosokban.
Azt, h nem csak megalázott rongy prolik vesznek körbe, persze azok is vannak de legalább nem kizárólag.
Sokkal jobb munkaszempontbol, mint vidéken. Mikor Pesten dolgoztam, könnyen találtam melót jó pénzért, ahol ha normálisan végzem a munkát ők is korrektek velem. Nem hajtottak túl.
Itt vidéken nehéz munkát találni, és nagy nyomást helyeznek rám. Nyilván szégyellni való órabért adnak, de jobb mint a semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!