Mit szeretsz legjobban Budapestben?
A Duna-partot, a városi fényeket, Óbuda óvárosát, a Budai-hegységet, könnyen elérhető sokminden, nem vagyok autóhoz kötve...
Nem tudnék sorrendet felállítani ezek között.
Vidéken élek. Nekem Budapest a nagyság, a nyüzsgés, a sokszínűség. Imádom a Duna méltóságát, a Parlament épületének eleganciáját, erőt sugárzó nagyságát. A Lánc-híd maga a csoda. Szeretem a villamosokat, jó rajtuk utazva az épületek szépségében gyönyörködni. A metróban a suhanást szeretem, és azt, hogy odalent egészen más szagok vannak. Imádom, ahogyan az emberek sokasága fel- és leszáll, hömpölyög. Jó azon elmélkedni, hogy vajon hova, merre sietnek, kik lehetnek ők. Szeretem, hogy rengeteg üzlet van, az árubőség szinte kápráztató.
De Budapesten élni képtelen lennék!
én egy kis városban élek és nyaranta megyek egy hétre pestre. Mivel itt nincs sok minden ezért pesten kirándulgatni szoktunk
pl: margit sziget, tropicarium, lánchíd, pénzmúzeum
ezeket mindet szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!