11/25 anonim válasza:
A Fegyőr kísér vagy a Pap? Önvédelmi könyv
14/25 anonim válasza:
A legnagyobb hatással talán a Biblia. De aki sokat olvas, arra nyilván minden könyv hatással van, és nehéz megmondani, hogy melyik volt rá a legnagyobb hatással. Azért is, mert talán akkor és ott még nem is volt olyan nagy a hatása, csak jóval később... Meg azért is, mert talán nem is tudatosul, hogy mennyire nagy a hatása egy-egy könyvnek...
15/25 anonim válasza:
Meg azért, mert egy-egy könyv talán nagyon-nagyon tetszik, így nagyon nagy hatásúnak érezzük - de aztán idővel sok elhalványul. Talán csak azért, mert mi magunk is folyamatosan változunk, mindig más és más foglalkoztat jobban, stb.
16/25 anonim válasza:
C. S. Lewis: Csűrcsavar levelei
17/25 anonim válasza:
Stephen King: Langolierek - Az idő fogságában
18/25 anonim válasza:
Mikor tizenéves voltam, akkor olvastam John Boyne A csíkos pizsamás fiú könyvét, és az hatással volt rám rendesen.
19/25 anonim válasza:
Abe Kobo: A dobozember - a mai napig nem értem 100%, hogy mi történik, de egyszerűen nem ereszt ez a könyv.
És Jerzy Andrzejewski 3 könyve is: Jő, hegyeken szökellve / A Paradicsom kapui / Senkise, ezek közül is főleg A Paradicsom kapui, de mindegyik zseniális.
20/25 A kérdező kommentje:
#15 ! Én azt érzem hogy a kedvenc könyvem az azért a kedvencem mert annyira nagy hatással volt rám mint semelyik másik könyv valaha. Rájöttem egy nagy hibára amit elkövettem és még most is elkövetek, de ráébredtem hogy mi a hiba és elhatároztam hogy változtatok. Még mindig ezt gondolom, de abban igazad van hogy egyre inkább halványul és ezt én is érzem. Ez az egyik oka amiért a könyv befejezésének pillanatában eldöntöttem hogy ezt akár ezerszer is elolvasom, mert szükségem van rá. Pedig általában azért olvasok újra könyveket mert sok jó emléket idéznek fel, de ez nagyon nem. De attól még a kedvencem mert olyat tanított amire akkor ott szükségem volt. Lehet hogy kicsit hosszan válaszoltam, de akkora hatás volt számomra az a bizonyos könyv ami elképzelhetetlen.
2023. nov. 9. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!