Régen miért volt divat, hogy az emberek köpködtek az utcán?
Figyelt kérdés
Tatám is néha csinálta. Meg azt hiszem régi villamoson láttam olyan táblát amire az volt írva, hogy tilos köpködni.2010. okt. 19. 14:54
2/2 anonim válasza:
Tényleg volt ilyen tábla?:DXDD Ez mekkora!:D
Rossz szokás, mint a körömrágás olyan. Régen nem éltek ilyen zsúfoltan, és magasan civilizált körülmények közt, elment, ha a faluban vagy esetleg a város utcáin néha elköpte magát az ember.:D
Ahhoz képest látok elég köpködő embert ma is, még a villamoson is, a lift is tele van köpködve. Ennyit erről; ez egy gusztustalan szokás csak.
Én csak akkor köpködök, ha pipázom, de csak a szabadban, amúgy kénytelen vagyok lenyelni azt a sok mérget.:S A pipa is ezért inkább szabadba való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!