Már elöre gondolkodunk karácsonyra. Mit vehetnénk?
Nem semmi karácsony lehet a tiétek! Úgy látszik nálatok is a pénz az úr! Minél drágább minél nagyobb ajándékot vegyünk,és hűű de jó karácsonyunk van...
Add oda nekik a pénzt!
Szerencsére nálunk tényleg a szeretetről szól,és nem arról,hogy ki mennyi értékben vesz bármit is a másiknak..
De csináld nyugodtan,a kereskedők nagyon jól járnak veletek...
Elsőre gondoltam: "szülők...hmm... lehetne lávalámpát, vagy sólámpát venni..."
Aztán megláttam h 140e-t szánnátok rá... Elszégyelltem magam, hogy nem is írom le az ötletem :) De úgy gondolom, nem én lógok ki a sorból az ötletemmel és annak értékével!
a legközelebbi látogatáskor nézz szét, hátha eszedbe jut valami, netán látsz valami olyat, ami már tönkre ment, régi darab, s helyette egy újat venni.
- ratan kerti ülőgarnitúra (fonott) vagy
- ugyanilyen fonott szennyestartó, cipőtartó, láda
- TV
- wellnes hétvége
- szőnyeg
- étkészlet
- könyvek
- cd lejátszó (cdvel)
- laptop (ha tudják használni a gépet és szeretik is, de most régi gépük van)
- közös kirándulás valahová
- biciklik (akár tandem is lehet, ha szeretnek mozogni)
- edénykészlet
- tapétázás /festés/lamináltlapozás (ha úgyis soron következne)
- DVD, házimozi
- mindenkinek a hobbijának megfelelő (pl: horgászbot, gobelin stb.)
- falikép
- valamilyen háztartási gép (gyümölcscentrifuga, kenyérsütő, turmix, szendvicssütő stb. de csak olyat válassz, amit használni is fog, különben semmi értelme, ha csak a polc tetején porosodik)
- egy új tükör/polc/ akasztó a fürdőszobába
Most ennyi jutott eszembe. De tényleg nem az érték a lényeg. Az is lehetne, hogy most is mindenki egy jelképeset kap (mondjuk olyan max.10ezer fejenként), s a többit elrakod vésztartaléknak. Mi értelme annak, ha most óriási ajándékot adtok, jövőre meg kap mindenki egy tábla csokit? Úgyis a gesztus a lényeg! Az meg olyan kellemetlen, ha nem tetszik, vagy van már nekik, vagy csak valami miatt nem használják.
ma 14:17 vagyok:
A húgának és az öccsének (bár nem tudom milyen korúak) lehetne még (de akár a szüleinek is)
- színházjegy/mozi/koncert jegy
- cd, dvd, mp3/mp4
- hobbiknak megfelelő valami
- vásárlási utalvány (a lánynak pl: pimkie, new yorker, ha ilyen a stílusa, szokott itt vásárolni)
- karóra
- társasjáték ( én az unokahúgomnak vettem tavaly scrable-t, amivel még nem igazán tud játszani, mert csak 10 éves, de így vasárnaponként a család le szokott ülni játszani, s szerintem tök jó játék, később is tudja hasznosítani. Ilyen még: gazdálkodj okosan, monopoly stb.
- táska, kesztyű, öv (bőr)
- ágynemű (bár lehet, hogy ez túl személyes és praktikus és nem mindenki örül ilyesminek)
- kutya
- pléd (ha fázós az illető, biztos fog örülni neki)
- lánc (lánynak)
- dezodor/parfüm, akár csomagban is
- süti sütő tepsik (ezt a szülőknek gondoltam)
- olvasólámpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!