Nem unalmas már ez a facebook dolog?
Szerintem nem unalmas és egyhamar nem is lesz az.
Már megelőzte a Facebook az iwiwet, több a magyar felhasználó és sok MyVip meg iwiw júzer csak most kezd regisztrálni az FB-re... Szóval ennél csak rosszabb lesz, ha ti már most unjátok.
Én egyébként a biztonság miatt költöztem át az iwiwről. Utáltam, hogy ott bárki megnézhette az adatlapom.
Én nem unom :)
És szerintem is tartani fogja még magát egy jó darabig a dolog.
Ööö, hát ez a lájkolás, mint szó, engem majdnem annyira idegesít, mint amikor valaki azt mondja, hogy lol.
Maga az oldal meg azért hasznos nekem, mert fősulis révén így nagyon könnyen tudok olyan évfolyam- vagy egyéb sulis társaimmal kommunikálni, akiknek nem tudom se az e-mail címét, se a telefonszámát. (és ő otthon van, vagy pont én) Legyőzi a távolságokat. Meg így meg tudom nézni, hogy a kuzinjaim milyen fotókat csináltak, amikor mittomén... Bécsben voltak vagy Esztergomban. Én is megosztom a rajzaimat az ismerőseimmel.
De nem kötelező tagnak lenni, akinek meg az élete csak a fészbúkból áll, az nagyon üres lehet belül.
07:26
Apropó az agyf@sz is egy hasonló helyről származó szó, mint a lájk. Azaz cseberből vederbe... IDIÓTA.
Magával a lájkolással nincs bajom - miért ne tenném közzé, hogy pl szeretek egy együttest, vagy valami? -, de mikor azt látom, hogy lajk.net, satöbbi oldalak vannak, ráadásul van is forgalmuk, holott az égvilágon semmi értelmük... Na, ez az emberi hülyeségnek az a szintje, amitől már kiakadok.
F@szbúkot csak alkalmazások miatt használom, na meg azért, mert innen mindig tudom, mi van a kedvenc bandámmal.
07:08
Sok helyzetben az, de attól még az anyukám és szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!