Mit tennél ha látnád hogy valakit éppen megerőszakolnak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:42
11/15 anonim válasza:
Segítséget kérnék valakitől gyorsan, hogy együtt kapjuk el a grabancát. Aztán pedig jól szétrúgnánk a tökeit. 18F
12/15 anonim válasza:
Felvenném ha lenne nálam valami miután hívtam a rendőrséget, hogy legyen bizonyíték, mivel a remek törvényeink büntetik az önbíráskodást
(normális közerkölcs hiányában), és nem tudhatom amíg a sértett nem teszi meg a feljelentését hogy megerőszakolták, hogy nem e valami filmforgatás zajlik e vagy kész átverés show.
Nehogy aztán ez legyen
http://www.youtube.com/watch?v=KQ71GRzepoY
Szóval semmiképp sem avatkoznék bele.
Bár én nem vagyok 190 centi sem 122 kiló és nem is vizilabdáztam soha, de annyit tudok, hogy elég egy kb 10 centis hegyes fémpenge, és térdrehullik akárki, akármekkora is, csak az nem biztos, hogy fel is kel utána..
13/15 anonim válasza:
Rendőrt hívnék rögtön, illetve a közelben lévőket próbálnám megkérni, hogy segítsenek.
14/15 anonim válasza:
Kekem elég egy kézzel megfognom a nyakát.
15/15 anonim válasza:
Azonnal hívnám a rendőrséget, de utána nem tudom.. Én is lány vagyok és félnék. Viszont nem tudnám tétlenül tovább nézni, elfutni se, de félnék rá(juk) kiabálni is. Nem tudom, állítólag a stresszhelyzet mindenkiből mást hoz ki, ha belőlem a cselekedőt akkor tennék valamit, ha a ledermedőt, akkor csak hívnám a rendőrséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!