Nagyon fáj ha valakit megerőszakolnak?
Minél jobban ellenkezik az erőszakolt, annál jobban fáj. Morbid: de ha hagyod, még élvezheted is. Szexuálisan.
Általában az életben történt erőszakolós esetek fájdalmasak, mivel az áldozat rúg-kapál, küzd, ezért általában más sérüléseket is összeszed. Valamint ugye száraz hüvelybe hatol az erőszakoló.
Viszont sok ál-erőszakolós eset is van, amikor a nő vígan kefélt valakivel, de aztán valami konfliktus adódik kettejük között és a nő feljelenti a férfit hogy megerőszakolta.
És valóban van olyan is amikor a nő erőszakolja meg a férfit, bármilyen hihetetlenül meg viccesen is hangzik.
A nemi erőszak azért is nagy trauma, mert a nő úgy érzi, hogy a teste elárulja. Ugyanis előfordul, hogy ugyan kifejezetten erőszakról van szó, de a hüvely nedvesedik, és még orgazmusa is lehet.
Sérüléseket leginkább a védekezés során lehet szerezni, de a lelki fájdalom nagyobb, mint a fizikai.
hát jól megdugja beszopatja aztán miután végzett ott hagyja.
De az is lehet h a végén leüti h el tudjon menekülni vagy épp megöli a nőt a végén...
:S nagyon rossz érzés..ugyan 14 éves vagyok,de ez megtörtént velem..iszonyatos lelki fájdalom ért,leírni nem lehet:(
szerencsésnek mondhatom magam,hogy nem ütött le,vagy bármi..
sajnos az eset utána senkinek se mondtam el,csak a barátomnak,ő azt tanácsolta hogy szóljak a szüleimnek..de akkor ugyancsak sz*rban maradtam volna,miért 16 évessel "kavartam"..de az elején tényleg nagyon jófejnek tűnt,nyali-fali,az eset előtt 3× tali..és komolyan nem értettem(még most se)miért tette ezt :(
a verés nem megoldás..de ha ismernéd a szüleimet,rájönnél,nem mindegy náluk a kor..nem azok közé a tizenéves p*csák közé tartozok,aki 18feletti pasikkal akar foglalkozni..amúgyis ha rajtam múlna,várnék a megfelelő partnerre..nem 12-13 évesen paff bele a közepébe,pedig szexuális felvilágosítás sehol,majd jön a gyerek
előtted levő voltam (:
Egy nemi erőszaknál berepedhet a hüvely, megrepedhet a gát, emellett karmolás, harapásnyomok (ez a pasin), aki mérgében még meg is veri a lányt.
A nemi szerveken szinte mindig látszik, hogy erőszak történt. Általában az erőszakoskodók nem szoktak a lányokkal finomkodni.Borzasztó lelki trauma, megalázottság. Nem kívánom senkinek, hogy átélje azt a tehetetlenséget, amikor egy erős férfi azt csinál veled, amit akar, nem tudsz mit tenni, védtelen vagy. Egy nő borzasztóan kiszolgáltatott egy férfinak fizikailag, ezért ezt az egyik legsúlyosabb bűnnek tartom, amikor a többszörös testi erejével visszaél egy férfi.
Az, hogy férfit erőszakol meg nő... biztosan van ilyen is, szerintem ezreléke pont a fizikai erőfölény miatt. Esetleg fogolytáborban tudom elképzelni, ahol a női tisztek, őrök fegyverrel a kezükben visszaélnek ezzel a hatalommal.
De fáj, kegyetlenül! Trauma egy életre! Arról nem is beszélve, hogy a közvélemény sokszor az áldozatot hibáztatja, hogy ő provokált (erőszakot nem tudom, hogy lehet provokálni!), mert így azt hiszik, hogy velük "tisztességes emberekkel" ilyen nem történhet meg.
Az, amikor egy nő azt hazudja, hogy megerőszakolták.. ezt bizonyítani is kell. És mint írtam, egy erőszaknak vannak fizikai nyomai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!