Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Justin és SP most akkor meleg...

Justin és SP most akkor meleg vagy sem?

Figyelt kérdés

Nekem olyan evidens h igen, de azért kíváncsi lennék véleményekre.

Csak mert behalok a sok tinilány sikítozásától, miközben a vaknak is feltűnik pár "furcsaság". Nem ?

2010. okt. 18. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De ez is vegyes ám ... van nekem egy nőfaló, minden gyanún felül álló, 20 körüli unokatesókám (fiú), és a legjobb barátja már régóta egy meleg srác. És nem is érti mi a gond, ha valaki erre furcsán néz. Látod, ő olyan kis nyitott, és nem lát ebben semmi problémát, csak hát megtippelem, hogy azért sok fiú nem így gondolkodik.
2010. okt. 19. 11:10
 12/14 A kérdező kommentje:

""""A meleg pasik szerintem csak a nem meleg pasikat zavarják..."""

Ja hát ennek a pszicés hátterére meg iszonyúan kíváncsi lennék. Mert alaphelyzetben tulképpen mi a frászért érdekli őt? Vagyis mi zavarja ebben? Én ezt úgy gondolom, hogy azokat zavarja a legjobban a melegek jelenléte, akik nem igazán biztosak saját magukban, és ez már az én életemben is többször megmutatkozott, mert ismertem nagyon nyílt hetero srácot, aki kb lexarta nagy ívben az egészet, meg ismertem olyat is, aki fújjogoitt, aztán meg kiderült, hogy nem sokkal később fiúval volt kalandja.

Lényeg h sztem a nagy fújjogások mögött mindig rejlik valami, mert nem értem, miért zavar egy hetero srácot?

2010. okt. 19. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem melegek, inkább csak langyosak... hehe :D
2010. okt. 19. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:

hehehe :)

Akkor úgy kérdezem h és ez baj ? Mert ismerjük be, egyik se néz ki rosszul, nem véletlenül sikongatnak a lányok értük, na most az más kérdés, hogy érdeklődésük nem éppen a női nem felé irányul :XD

De csajok baj ez ?

2010. okt. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!