Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rendelt valaki a borbaro.hu...

Rendelt valaki a borbaro.hu oldalról? Mik a tapasztalatok? Semmi véleményt nem találok róla.

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 14:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Az oldal magyar, de a termek külföldről, Németországból érkezik. Gondolom mostanában jöhettek a magyar piacra, mivel nemrég kezdték el ezt a kupon szórást
2024. febr. 12. 22:09
 12/14 anonim válasza:

Most akartam rendelni tőlük, de nem fogadnak el bankkártyás (normál, debit) fizetést.

Minden szövegükről érződik a gépi fordítás, világos, hogy nem magyar cég. Egyébként ez a web-oldalukról ki is derül:

"Impresszum

Vicampo.de GmbH

Taunusstraße 57

D-55118 Mainz

Telefon: +36 800 80663

E-mail: info@borbaro.hu

Ügyvezető igazgatók: Christian Fricke

Cégjegyzékbejegyzés: HRB 44108, Amtsgericht Mainz

Közösségi adószám: DE283816102

Az ökológiai tanúsítványt kiállító szervezet kódszáma: DE-ÖKO-007"

szept. 13. 12:19
 13/14 Eastwood válasza:
Már el se érhető az oldaluk, szerintem felejtős!
nov. 19. 11:06
 14/14 anonim válasza:
2x is rendeltem már, bankkártyával fizettem, re dben megérkezett és nagyon jó borok voltak, az árérték arányról nem is beszélve. Nem mondom, hogy nagy szakértők vagyunk, de sok minőségi bort fogyasztunk és hozták a szintet. :)
dec. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!