Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet a nevem és a horoszkó...

Mi lehet a nevem és a horoszkópom? :D

Figyelt kérdés

láttam , h vki tett fel ilyen kérdést , és ugydöntöttem , Én is felteszem :D

teháát:

A ***** jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb. Intuitív intelligenciája és veleszületett ravaszsága révén mindig ő győzedelmeskedik.

Gyakorlatias és idealista egyszerre, aki hamar uralja a környezetét. Kitartóan és körültekintően képes kialakítani a baráti körét, megalapozni életterét. Különös érzékkel képes felismerni saját hibáit, mérsékelni önmagát.

Mindig pontosan tudja mit akar, de mert impulzív és csökönyös olykor nem megfontoltan cselekszik. ám ha valóban nagyon akar valamit, azt minden áron eléri: fenyeget, zsarol, sír, válogatás nélkül minden fegyvert felhasznál, ezért olykor kellemetlenné válik. Lélekjelenléte viszont nem valami nagyszerű, ezért a ***** nő könnyen becsapható. Mindig ösztönösen megérzi viszont ha valaki nem őszinte hozzá. Bátran támaszkodhat a saját érzékeire. szereti a luxust, az aranyat és általában az ékszert, de ügyesen tudja rendezni az anyagiakat. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is.

(bemásolt szöveg , de mind igaz rám :) :$ )

Az ******* név komoly, felelõsségteljes, nyugodt személyiség kialakulását biztosíthatja. Diplomáciai érzéke kifinomult, stílusa kedves, lenyûgözõ, könnyed, ezért sokan kedvelik társaságát. Mivel nagyon vágyik arra, hogy megértse mások gondolatait, érzelmeit, és ehhez igen magas érzelmi intelligenciával rendelkezik is, így olyan munkahelyen kamatoztathatja adottságait leginkább, ahol ez szükséges. A név viselõi családcentrikusak, mint szülõk nagyon megértõk és türelmesek.

nevek: Zsófia,Izabella,Nóra,Emese,Fruzsina,Regina,Zsanett,Dóra,

Alexandra.

tippeljetek , ez alapján , hogy mi lehet a nevem és a horoszkómpom :)

2010. okt. 17. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:08

Miért jár rossz helyen? Látom áttették a kamaszok témakörből,de a kamaszok témakörbe kamaszok írnak.

2010. okt. 17. 18:36
 12/12 A kérdező kommentje:

héé , googleból puskázni nem ér :D

am igen..

Emese , bika :)

és..nem tudom , miért irtam volna rossz helyre ? :O

Már megneharagudj , de kicsit....hát nem is tudom..kulturáltabban is kifejezhettteed volna , hogy szerinted nem jó a kategória...nem pedig "elküldeni a babáimhoz" (13 vagyok amugy , és tisztában vagyok vele , hogy nagyon , nagyon fiatal , de azért babázni nem kéne visszaküldeni)

de ha ennyire zavar a kérdés , nem kell irni .. -.-"

2010. okt. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!