A punkok miért akarnak anarchiát?
Szerintem erre a Sex Pistols jó választ ad:
"don't know what I want but I know how to get it..."
Semmi tudatosság nincsen az anarchizmus mögött, egyszerűen arról van szó, hogy a punkok gyűlölik a besavanyodott, unalmas kispolgári társadalmat, és a képükbe akarnak vágni. De nem azzal a céllal, hogy ezzel valami jobb legyen, hanem azért, hogy ne az legyen, ami van. Ne a punkoktól, skinheadektől stb... várd a komoly megoldást a jelen égető problémáira :)
Egyszer egy haverom mondta: a punk célja a céltalanság.
Szerintem találó. Miért akarnak anarchiát? Csak. Erre ez az egyetlen adekvát válasz.
Mert a közvélemény bigott és bízik az államhatalomban holott az inkább kihasználja őket mint értük van!
Ezt próbálják bomlasztani..
Lázadás a rendszer ellen..
A punkokat tekintheted modernkori indiánoknak is!
ezt embere válogatja..nem minden punk akar anarchiát.
vannak anarchisták, kommunisták, nácik..meg van aki b*szik mindenre csak iszik, fesztiválozik, elvan(mondjuk ez igaz talán az összesre, de ez sem feltétlenül igaz)
én így gondolom, nem vagyok punk.
és hogy pontosan a kérdésre válaszoljak..igazából nemtudom, nemlátok a fejükbe..soha nem fogom megérteni szerintem..ahogy a kommunistákat sem, a liberálisokat sem és Isten tudja mit nem fogok még..mindenki tartozik valami eszméhez(hazudik aki nem) meg ez is egyfajta divat egyes embereknél..
jah és polgárpukkasztás..
/előző/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!