Németországban havi hány euróból lehet az étkezést kihozni 1 embernek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 08:04
1/4 anonim válasza:
Attól függ, kiröl van szó, mekkora az étvágya, mit hajlandó megenni, meg hogy képzeli az egészet.
Ha otthon föz magának nyers alapanyagokból, nem ragaszkodik a minden nap (sok) húshoz, nem rendel, nem jár étterembe, és nem eszik sokat, egy hétre 50-60 euro elég, ha húst hússal akar enni, készen venni vagy rendelni, amit csak lehet, akkor a heti 200 sem biztos, hogy elég.
2/4 anonim válasza:
Ha otthon főzöl, akkor számolhatsz kb magyar árakkal. Lidlben van ami olcsóbb, van ami drágább, a végén kb ugyanott vagy.
3/4 anonim válasza:
Kaufland Rewe teli akciokkal sajt fagyasztott cucc pékaru jobb csoki sör olcsók . Éttermek büfék extra drágák ezert vagy döneresekhez mennek vagy kávé croissant a reggeli aztan összetesznek valamit delutanra . Nálam 35 ezerből 10 eve úgy jött ki hogy heti 3szor vásaroltam es nem reggelizek , nem 3 fogasosat cdinaltam , nem rendeltem etelt . Volt neha pizza vétel vagy havi 1-1 Mc Burg King .
4/4 anonim válasza:
Ausztriában ahol gondolom hasonlóak az árak, ha szinte minden nap főzöl magadnak, nem luxus kajákat de azért olyanokat amiket szívesen eszel, havi 250 euróból ki lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!