Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Németországban havi hány...

Németországban havi hány euróból lehet az étkezést kihozni 1 embernek?

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kiröl van szó, mekkora az étvágya, mit hajlandó megenni, meg hogy képzeli az egészet.

Ha otthon föz magának nyers alapanyagokból, nem ragaszkodik a minden nap (sok) húshoz, nem rendel, nem jár étterembe, és nem eszik sokat, egy hétre 50-60 euro elég, ha húst hússal akar enni, készen venni vagy rendelni, amit csak lehet, akkor a heti 200 sem biztos, hogy elég.

2023. szept. 4. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon főzöl, akkor számolhatsz kb magyar árakkal. Lidlben van ami olcsóbb, van ami drágább, a végén kb ugyanott vagy.
2023. szept. 4. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Kaufland Rewe teli akciokkal sajt fagyasztott cucc pékaru jobb csoki sör olcsók . Éttermek büfék extra drágák ezert vagy döneresekhez mennek vagy kávé croissant a reggeli aztan összetesznek valamit delutanra . Nálam 35 ezerből 10 eve úgy jött ki hogy heti 3szor vásaroltam es nem reggelizek , nem 3 fogasosat cdinaltam , nem rendeltem etelt . Volt neha pizza vétel vagy havi 1-1 Mc Burg King .
2023. szept. 4. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ausztriában ahol gondolom hasonlóak az árak, ha szinte minden nap főzöl magadnak, nem luxus kajákat de azért olyanokat amiket szívesen eszel, havi 250 euróból ki lehet hozni.
2023. szept. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!