Engem a szüleim nagyon úgy neveltek, hogy minden ember egyenlő, és egyáltalán nem voltak előítéleteim. De sajnos az élet (amennyit eddig tapasztaltam) megmutatta, hogy igenis jobb a cigányokkal elővigyázatosnak lenni és ha lehet kerülni őket. A rendes cigányokat sajnálom nagyon, mert biztos vannak, és a helyükben szégyellném, hogy egy kalap alá vesznek a többivel.
2010. okt. 16. 00:36
22/34 anonim válasza:
én igazából azért félek tőlük, mert tudom h mindegyiknél van valami szúró vágó eszköz, és azok nemfélnek használni, nekem meg nem kell pár szúrkálás a hasamba
2010. okt. 16. 00:46
23/34 anonim válasza:
ja meg mindig kötekednek, esküszöm keresik a balhét...érdekes magyar fehér még nemkérdezte tőlem mennyi az idő azt közbe végigmér hogy mi holvan nálam, azt jön hogy a telefonodon nézd meg, aztán had hívjon azt volt nincs..másik meg a cigi kérés, ha nem kínálod meg mind a 20 tezsvírét, akkor jön hogy mit spúrolod a cigit, és kénytelen vagy adni nekik mert ha nem akkor jön a para...azt még ők a kisebbség.. lassan többen vannak mint magyarok
2010. okt. 16. 00:52
24/34 anonim válasza:
Nem kell fosni tőlük! Én egy szálat nem adnék nekik ! mondanám neki hogy dolgozz meg érte cigány! Leszúr egy cigiért ? vagy telefonért ? áááá ne hülyüljetek. Meg kell nekik mondani hogy följelented őket és mehetnek a sittre szart pucolni . De csak az oláh cigók ilyen suták. a magyar cigók normálisabbak. Nekik az a kitörés ha össze jönnek egy magyarral . Nálunk magyarkonál szégyen ha cigány barátunk vagy barátnőnk van ...vajon miért
2010. okt. 16. 01:02
25/34 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem azért vannak nagyba mer nem lettek betanítva!!!!Ha azt látják hogy belekötnek 1 magyarba de az visszaáll nekik akkor egyből visszavesznek az arcukból!Kés is csak azért van nekik hogy megfélemlítsenek kivéve az ilyen elvetemült bolond cigányoknál akiknek életük sincs úgyse...Azért aki azt írta hogy a sitten elverik a cigókat szerintem az nem így van,ha egy magyar szúr le egy cigányt akkor még rasszista is és mivel a kaptárba csak cigány van szinte így ott se fog jól járni...
2010. okt. 16. 01:07
26/34 anonim válasza:
nekem is volt cigányhaverom,egy bandában volt velünk,aztán ugy 2-3év után fel is jött hozzánk azt el is tűnt 10ezrem.. én a 8kerben lakom már 22éve és igen volt konfliktusm velük,de vagy elszaladtam ha többen voltak,vagy kiröhögtem őket.csak a pofájuk nagy akkor bántanak ha látszik rajtad h lehet,vagy ha többen vannak. sajnos elég szomorú hogy ilyen világot élünk h az emberek félnek kimenni az utcára pár primitiv élősködő suttyó miatt..és az a legszomorúbb hogy ezt megtehetik!! az állam eltartja és védi őket.nem baj lassan mi leszünka kisebbség ha igy folytatják,szülnek mint a nyulak azt majd az utca felneveli a kis suttyót.nah maj mi is leszünk kisebbség,maj minket tart el az állam akkor majd visszakapják.nekünk se lesz más dolgunk mint kötekedni,lopni meg köpködni...
2010. okt. 16. 01:39
27/34 anonim válasza:
jah és majnem kihagytam h sokkolóval járok,ami olyan mint egy telefon :) szal ha elakarja venni még oda is nyomom neki,csak pár magyar társam beszari és kevés az összetartás.ha megfigyelitek: egy cigányt vernek,biztos ott terem még 100db,ha magyart vernek a cigányok,biztos végig nézi 100magyar.nah sajnos ameddig ez így van,és beszariak addig ezek tisztába is lesznek vele és csesztetnek is minket,mert megtehetik,mert nem tartunk össze!!
2010. okt. 16. 01:43
28/34 anonim válasza:
Én félek tőlük, ahogy viselkednek... Akármikor látok egy ilyen cigány bandát, mind üvöltözik, kötekedik... Múltkor 7-8 éves forma cigány kölykök baseball ütővel mászkáltak, ordibáltak és köpködtek a villamoson, ciki nem ciki, féltem a kis taknyoktól!
21/L
2010. okt. 16. 11:04
29/34 anonim válasza:
Én a cigányoktól, és a skinheadektől félek.
Egyikhez sem tartozom, magyarként születtem. De mind a 2 tipus előszeretettel köt bele mindenbe és mindenkibe.
2010. okt. 16. 15:57
30/34 anonim válasza:
Az az igazság , hogy manapság már a cigók jobban félnek a magyaroktól! eddig a magyarok féltek ( már aki ), de ma már egy cigó nem szarakodik egy magyarral. Egy magyar ne féljen ott ahol lakik! Főleg ne cigánytól! a cigók soha nem lesznek olyan szinten mint mi, magyarok! Más a felfogásuk, mindíg a könnyebb utat válasszák és annak meg is van az eredménye! Amikor kis srác voltam tizen éves, akkor én is féltem tőlük. De most hogy már 26 vagyok 95 kg, gyúrok szóval nem vagyok kis darab, azóta nem félek senkitől. Ha jön egy vagy több cigó, ha belenézek a szemükbe, mindíg ők tekintenek ki az enyéből. Én nem foglalkozok velük így észre sem vesznek. De ha szarakodnak velem, akkor jaj nekik! nekem is vannak ( tesóim ) ha arról van szó. Csak az én barátaim mind 178 cm fölött van és egyik sincs 80 kg alatt. A cigók alacsonyak és mint már mondtam csak a szájuk nagy!
Ez a mi hazánk ! Itt mi ne féljünk senkitől sem!
Ez a mi terepünk! Nekik hálásak kellene hogy legyenek azért amiért velünk élhetnek a mi országunkban és segítjük őket. Szóval amelyik nem tiszteli a magyart és kostolgat minket annak bőrt kell hízni a fogára és móresre tanítani! Szólja a magyar gárdának! Szívesen eljönnek és megmogyorózzák a cigókat! De semmi bajom a normálissakkal! Van nekem is cigó haverom, de nem világi haver az is tény. A tiszteletet ki kell vívni és az kemény feladat!Amelyik nem vívja ki azt nem is fogjuk tisztelni !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!