Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Bakonyi...

Mi a véleményed Bakonyi Zoltánról, a Mal vezérigazgatójáról?

Figyelt kérdés
Szerintem nem túl fair dolog, hogy mindenki rajta akarja leverni ezt az egész vörösiszap katasztrófát. Kezdem kicsit sajnálni már őt is.
2010. okt. 15. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ő csak egy bűnbak,hogy másra ne figyeljen a jó nép.

A katasztrófa óta olvasom a különféle szakvéleményeket. Ezek nagyon ellent mondanak egymásnak.

Készített tanulmányt az egyetem,de azt nem kapta meg a MAL. A jelenlegi Környezetvédelmi miniszter nem beszél arról,hogy ezelőtt mint a Környezetvédő Felügyelőség vezetője többször is járt Ajkán. Mindkét alkalommal megdícsérte a cég vezetőit a példás környezetvédő munkájukért. (De ő nem felel semmiért)

De a legszebb a tegnapi nyilatkozata!

A tározók ellenőrzése,műszaki állapotának felmérése nem a környezetvédelem feladata,és nem is hatásköre. Ez a tevékenység Ajka jegyzőjének a feladata. Igaz,neki ehhez nincs meg a megfelelő szakértelme.

Ezért valamilyen törvénymódosítást akar benyujtani.

A szokásos magyar módi: sok a gazda,de felelősség nincs! Ha baj van,akkor keresnek egy bűnbakot,a többiről pedig mélyen hallgatnak.

2010. okt. 15. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ő a tulajdonos, ergo nem ő diktált. Egy naív kérdés: Vajon miért nem a tulajokat veszik elő?
2010. okt. 15. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Eléggé meg van viselve Bakonyi úr, ahogy láttam. Őt volt a legegyszerűbb elővenni gyorsan.

Tolnayhoz és a többiekhez képest ő még emberségesnek számít.

2010. okt. 15. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!