17:53 ne majmozz, talán nyisd ki jobban a szemedet, én már láttam orosz csajokat élőben, és valaki hatalmas állatra megtudnak nőni, pedig én sem vagyok egy alacsony ember
2010. okt. 17. 09:09
12/19 anonim válasza:
Szerintem bár sablon, de kinek mi a szép. Nekem az arab nök a legszebbek, más pedig visszataszítónak találja, s a finom, szöke hölgyekért rajong.
2010. okt. 30. 20:36
13/19 anonim válasza:
09:09
Ne mond, hogy nem élveznéd, ha egy hatalmas "állat" nő elégítene ki. :D Mert én igen. :P
2010. okt. 30. 22:48
14/19 anonim válasza:
A távol-keleti nők is szépek (Kína, Korea, Japán, Vietnám, stb.). Szépek az orosz nők szerintem.
2010. okt. 31. 00:15
15/19 anonim válasza:
00:15
Ízlések és pofonok, de engem konkrétan taszítanak a kínai nők, egyszerűen nem jönnek be.
2010. okt. 31. 00:21
16/19 anonim válasza:
Mi Oroszországban éltünk évekig, tényleg szépek a nők ott, de valójában alig különböznek a magyaroktól.
Szerintem nincs nagy különbség, hacsaknem az, hogy ha egy orosz nővel ülsz le beszélgetni, nem érzed magad úgy sok esetben, hogy fel tudnád pofozni.
2010. okt. 31. 05:27
17/19 anonim válasza:
szerintem relatív,nálunk is,ha jobban körülnéztek,a "szép" lányok csak tök átlagos vagy inkább csúnyácska lányok,csak éppenséggel van rajtuk 5 kiló smink...úgy meg mindenki szép lenne :D
kivéve az aki nem ...
szerintem az az igazán szép lány,aki smink nélkül is szép. :P azt meg így országra pontosan senki nem tudná megmondani,mert mindenhol vannak rondák és szépek is
13l
2012. jan. 22. 11:47
18/19 anonim válasza:
Az olasz csajokról annyit, hogy kövérek, törpék és szőrös a lábuk, kezük. Én legalábbis ezt láttam a strandon... Az orosz modellek, színésznők (átlagos oroszt még nem láttam)szerintem nem csúnyák, de valahogy olyan nagyfejű baba fejük van, van bennük valami fura. Női szemmel ezt láttam.
2012. júl. 5. 08:37
19/19 anonim válasza:
Az orosz nők és az ukránok is szépek, bár utóbbiak barnábbak, az orosz nők nagy részének hamvas, szép fehér bőrük van, nyilván ezt az időjárási viszonyok is befolyásolják. Jártam ott és ezt tapasztaltam, sőt Szentpéterváron tömeges esküvőt is láttam, mivel sokan fényképezkedtek a cári paloták udvarában, soha olyan szép mennyasszonyokat nem láttam. Az olasz nőkről nem tudok ilyen véleményt mondani, bár vannak mint látható kiemelkedően szép színésznőik. Lásd Lolobrigida, Sophia Loren, Monica Belluci stb. Az, hogy a németek lennének a legrondábbak nem tudom, bár, ha észre veszük mondjuk a németek sokkal okosabbak, mint az olaszok. Az általánosítás soha nem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!