Tényleg az orosz nők néznek ki legjobban a világon?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor hallottam, hogy az oroszok a legszebbek meg közülük kerül ki a legtöbb szépségkirálynő is...2010. okt. 15. 17:34
1/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, a nagy böszme állat izék mióta szépek? Nekem meg azt mondták hogy rondák. =/
2/19 anonim válasza:
Elég nehéz lenne ezt felmérni hogy hol mennyire szépen a nők. A magyarokra is mondják, tán az olaszokra is, meg brazilokra.
3/19 anonim válasza:
Első: te milyen nagy, böszme valamiről beszélsz? :-O
4/19 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nekem a magyar csajok/hölgyek a legszebbek.
5/19 anonim válasza:
Első te majom!!! Oroszok, ukránok, magyarok a legszebbek! Amelyik szebb az átlagnál az megy is ki olaszba, németbe prostinak a rossz viszonyok miatt!!! Ezenkívül az olaszok csajok szépek még! Németek a legrondábbak!!
6/19 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a német nők a legcsúnyábbak... az már szinte köztudott! hehe :D
2010. okt. 15. 17:58
7/19 anonim válasza:
szerintem a latin és az arab nők a legszebbek.
8/19 anonim válasza:
A német nők mellett a britek se semmik :D:D..Amugy szerintem nagyon szépek az oroszok. A magyarokat nem tartom szépnek, régen talán azok voltak, manapság már Mo. is elnyugatiasodott, sok az elhizott, szétszolizott nő..
9/19 anonim válasza:
Igen tényleg a német és a Brit nők a legrondábbak!!!:DDDDD
Sok szép Orosz nő van!!!
Ja és itthon nem csak azért rondábbak egyes nők mert el vannak hízva,ha nem mert elhanyagolják magukat...
10/19 anonim válasza:
Szépek az orosz nők!És kevésbé beképzeltek ,mint a magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!