Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nudista strandra járni érdemes?

Nudista strandra járni érdemes?

Figyelt kérdés
Voltam nudista strandon de olyan irritáló,ellenszenves emberek voltak,hogy elgondolkodtam,hogy többet inkább nem megyek. Volt egy idomtalan idióta pasi aki a parton úgy sétálgatott meztelen mintha királynak képzelné magát. Oda ment egy másik pasihoz,megjegyzéseket tettek rám,hogy minek jön ki ha az árnyékban van. Volt egy rendkívül csúnya nő akin látszott,hogy rendkívül sokra tartja magát. Lerítt róla,hogy úgy gondolja,hogy őt kukkolják.
2023. júl. 20. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Értem. Szóval Te azért mentél ki, hogy formás, 20 éves csajokat láss meztelenül, de csalódnod kellett?

Hát, így tényleg nem érdemes.

2023. júl. 20. 09:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg tipikus az amit a kérdező írt,szinte kézzeltapintható az a sznob kivagyiság ami sok nudistát jellemez,taszító nagyképűség proli mód sután felszabadultság é pózba csomagolva.

Vannak kisebb naturista közösségek.Ég és föld a kettő.

2023. júl. 20. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Kérdésre a válasz: szerintem nem érdemes, ilyen helyekre csak aberralt emberek járnak
2023. júl. 20. 11:02
 4/11 Chris88 válasza:
95%
Értelmezhetetlen a kérdés. Valami attól érdemes, hogy számodra jó, kellemes, vagy bármilyen értelemben megéri. Hogy a nudizás neked ilyen-e, azt meg csak te tudod.
2023. júl. 20. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szedtem fel csajt nudista strandon, szerintem jó hely.
2023. júl. 20. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen mércével sehová sem érdemes menni, mert máshol is fogsz találni 3 unszimpatikusnak tűnő embert, akárhová is mégy.
2023. júl. 20. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bárhova mész, mindenhol lesznek ellenszenves emberek. Textiles strandon is vannak, akik nem tudnak viselkedni.

Egy példa:

Ahova járok textiles strand oda tilos kutyát bevinni. Dehát majdnem több a kutya, mint az ember. Tegnap este két kutya összebalhézott, az egyik gazdája meg úgy ordított a kutyára, hogy megtörte azt a kellemes miliőt ami ott volt a parton (este, naplemente tájékán).

Szóval nem kimondottan azért volt rossz tapasztalatod, mert nudista strand volt. Amúgy hol voltál? Szerintem ez ne tartson vissza, próbáld figyelmen kívül hagyni az idiótákat.

2023. júl. 21. 09:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A nudista hivatalos neve NATURISTA. Aki élvezi, hogy a napnak, szélnek, víznek sehol sem állja útját semmi, annak nyilvávalóan érdemes. Aki csak nyálcsorgatni megy, annak valszeg nem, mert esetleg sok csalódás éri.
2023. júl. 21. 09:25
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Az nem a Sodi meg a Kaffka Merci volt??
2023. júl. 21. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer voltam, még nagyon régen Délegyházán. Hamar meg lehet szokni, hogy mindenki meztelen, de mégis van benne valami lealacsonyító. Legalábbis én úgy éreztem. Nem mentünk többet.
2023. júl. 21. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!