Hogyan szórakozik egy mai huszon éves fiatal?
Érettségi után el költöztünk mindenkitől és mindentől távol amit valaha ismertem. Az elmúlt 1 évemet robotolásal töltötem egy multinál.
Amit akartam megvettem magamnak meg van egy kis pénzem de élet untan gubasztok itthon barátok nélkül kicsit antiszoc lettem nem járok sehová(max kondizni) a szórakozás szót nem nagyon ismerem talán egy kicsit szorongok is.
Szóval ti fiatalok mit szoktatok csinálni mivel töltitek el a napjaitokat hogyan szórakoztok? És ,hogyan kellene elkezdenem haverokat szerezni emberekel kapcsolatot teremteni? 20/F

2
Lényeg meg ragadt

Helyileg hol? Más lehetőségek lesznek Budapesten, Pécsett, és egy ötezer fős faluban.
Én a helyedben keresnék valami csapatsportot, foci, kosár, tollas, tökmindegy, ezeknél a fiatal felnőtt csapatoknál már affinitás sem kell, csak járj el az edzésekre és ha van, meccsre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!