Mi ez a pad festegetési hercehurca?
A Telex és a 444 tudósított róla élőben. Menj fel valamelyikre, és írd be a keresőbe, hogy 'pad'. És akkor elolvashatod.
Szerintem baromi vicces.
Valami brom kitalálta, hogy provokálja a heterókat és szivárványosította az egyik padot, mire azt átfestette az ellentábor, mire visszafestették a bzik, mire megint, míg végül lefóliázták és így most senki sem használhatja.
Kvára megérte, de legalább a festékbolt jól járt.
Igen, így is fel lehet fogni, mint a kettes. Még úgy is, hogy Pride hónap alkalmából, az elfogadás és a szeretet jegyében szivárványosra festették, a fasiszta ellentábor pedig ezt nem bírta elviselni.
Konkrétan naponta festették át egymást, már követni se lehetett.
Szerintem az egész úgy en block nevetséges volt, a szivárványos is meg az árja is. A padot most elvitték, ezt sajnálom, még szívesen szórakoztam volna a sok idiótán.
"az elfogadás és a szeretet jegyében szivárványosra festették"
A semleges barnát akkor miért nem lehetett elfogadni és úgy hagyni a padot?!
Ez nem a szeretetről szólt, hanem a gyűlöletkeltésről.
Ha a szeretetről szólt volna, akkor szivecskéket vagy Jézust kellett volna a padra festeni..!
Ne velem veszekedj, nem én festettem le. Sőt, ha nem lett volna egyértelmű, a szivárványozást éppen olyan hülyeségnek tartom, mint a másikat.
Egy kis magyar abszurd volt az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!