Szeretném megnézni a legújabb Indiana Jones filmet. Meg kell nézzem az összes előző filmet?
Figyelt kérdés
Mennyire függnek össze a filmek?#Indiana Jones és a sors tekercse
2023. júl. 4. 20:58
11/13 A kérdező kommentje:
Igen. Egyébként láttam némi potenciált a fiában, dehát tudjuk, hogy színésze se élt meg túl sokat karrierje során. Kapott ugyan 3 Transformers filmet meg egy Indiana Jones-t, de neki se alakult úgy az élet ahogy szerette volna. Sajnálom. Na mindegy
2023. júl. 16. 14:47
12/13 anonim válasza:
Vagy Sallah esete, aki ugye szintén régész volt, majd a II. vh idején - tartva a náciktól - Indy segítségével az USA-ba menekült ahol taxisofőrként dolgozik. Csak ebben az a poén, hogy John-Rhyes Davisnek anno a 4. részben szintén felajánlották, hogy a végén ő is szerepeljen az esküvő résztvevői között, de akkor nem akart cameo szerepet vállalni, most viszont mégis.
Amúgy én még legalább egy említésre kíváncsi lettem volna a korábbi filmek pozitív szereplőinek későbbi sorsára (Picúr és Willie Scott a II, Harold Oxley és a Marcus Brody után jövő dékán a IV. részből), akkor is ha esetleg addigra már nem voltak életben.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen. Én sajnáltam, hogy Marcus meghalt a 4. részre. A filmek alatt nem éreztem, hogy 20 év különbség lett volna Ő és Jones között. Sean Connery is kaphatott volna némi említést. Na mindegy
2023. júl. 17. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!