Ebben a szövegben mit jelent az lph?
Köszönöm a szót. Polgármester úr azt mondta, hogy 199 millió forintra pályázott az önkormányzat és én úgy tudom, hogy nemcsak a 13 lakásra vonatkozik, hanem a 8 Bólyai utcai pályázatra is. Említette polgármester úr, hogy a lakások felújításához hozzákezdtek. 2018. október 25-én hozzákezdtek 4 lakáshoz, Bocskai utca, Hímes utca, Dózsa Gy. utca és a
Bólyai utcához és még most sincsenek átadva. Én azt gondolom, hogyha ilyen ütemben haladnak, akkor tényleg nem lesz kész határidőre. Véleményem szerint ezt lehetne programozni, nyilván egyszerre nem fognak minden lakáshoz hozzáfogni, de ha ilyen ütemben csinálják, hogy októberben megkapták a kulcsot és a négy lakás még most sincs
kész. A beengedett sürgősségi előterjesztés, aminek én vagyok az előterjesztője a határozati javaslatában olvasható, hogy üres lakás jelenleg nincs. Ez nem fedi a valóságot, mert két üres lakás van a Kossuth tér 8-9. szám 1. lph, illetve Veres Péter u. 15. C lph. Sőt én még azt gondolom, hogy van még lakás, ami a Sport Kft.-nek volt utalva Kossuth tér 6-7. szám. Azért készült az előterjesztés és azért kértem zártan, mert nevek is megvannak nevezve, hogy kit szeretnénk javasolni beköltözni a két üres lakásba. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!