Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, és mi a...

Mi lehet az oka, és mi a megoldás? Válogatok az állások között, de ez csak az egyik fele.

Figyelt kérdés
Úgy válogatok (nem fogadok el), mintha megtehetném. Pedig nem nagyon tehetem meg, nem is vagyok olyan értékes a munkaerőpiacon. A másik pedig az, hogy nem maradok ott sehol. Egyrészt az elején, az első órákban, napokban megriaszt az új környezet, úgy érzem, nem jönnék ki az emberekkel, ők se fogadnának el, nem tudnék beilleszkedni, másrészt pedig elég egy keményebb, türelmetlenebb szó, vagy sikertelenség, már úgy érzem, sose fogom megtanulni. Ha kivárom az első nehéz időszakot, a betanulást, aztán mégiscsak megy. De eddig az utóbbi években nem sok helyen jutottam el. Inkább kilépek időben. Onnan is kilépek egyébként, ami tetszik, egyszerűen nem akarok ott maradni sehol. Én se értem, van építő javaslata bárkinek?
2023. jún. 14. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Rólam is ezt hitte egy ostoba ember, mint amit írsz, de annyit értett a munkához mint tyúk az ABC-hez.Az adott egyed a HR legalja volt. Abból is a butábbik tipus.

Mert kiszúrja a szemét, és még sem látja, ha valaki az alapoktól indul 2 szakmába, és két évenként lépdel felfelé, majd jön 4 év. Mig nem eléri a csúcsot, és profitálja a saját vállalkozásába több mint egy évtizedig az addig megszerzett gyakorlati tudását-több szakmában egyszerre.Majd ujra vissza álklk a vákllalkozásy után már több mint 6,5 év egy helyen-de majd 30 éve ugyan abban a szakmában:)

Van még lejjebb nálad?:D

2023. jún. 14. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
áll
2023. jún. 14. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:

vállalkozás

ui: vegyél szemüveget-erőssebbet mint ami most van, hátha látni is fogsz, nem csak nézni.

2023. jún. 14. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!