Mi történik a facebookkon?
Figyelt kérdés
Tele van szexuális tartalmú videókkal. Állatok, emberek.
Sokat jelentettem már eddig is de nem bírok a tempóval.
Nem csak nálam jelennek meg, ma mondta anyukám, hogy neki is ilyeneket hoz be. De miért? Tudja valaki?
2023. jún. 14. 17:21
2/8 anonim 

válasza:

1+ Ne reménykedj, hogy a vírusírtóddal ki fogod tudni szűrni, mert nem fogod tudni. Ma én pl. csak egyetlen embernek az éjszakai videóját hallgattam, azt is csak Donald Trump miatt, és tudatosan nem teszek rajta semmit.Nem kattintgatok stb.
3/8 anonim 

válasza:

Gondolom összefüggésben van a 2023.07.01-től életbelépő törvény miatt. Jobb esetben tegyük hozzá. Rosszabb esetben Kinából származnak.
4/8 anonim 

válasza:

Készülnek a jövő évi amerikai választásokra, hátha valakinek elege lesz ebből és csinál valamit. Cukkolás.
6/8 anonim 

válasza:

Ti melyik bolygón éltek? Itt a Földön ilyen nincs. :D
7/8 anonim 

válasza:

6 Nincs-e?:DD Akkor nézd meg a 07.01-életbe lépő törvényt:)
8/8 anonim 

válasza:

7 minek nézzek bármit, ha egyszer nincsenek szexuális tartalmú videók? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!