Hogyan lehetne kideríteni egy címet?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerős címét szeretném kideríteni, hogy hol lakik. Semmilyen közösségi oldalon nincs fent, és nincsenek közös ismerőseink, így ezzel nem tudom.2010. okt. 11. 22:57
1/11 anonim válasza:
Először is szerintem a Tudakozóval próbálkozz, ha az nem hoz eredményt, akkor én egy rendőr haveromnál érdeklődnék az ilettő után. Már ha van rendőr ismerősöd.
2/11 A kérdező kommentje:
Telefonszámos tudakozóra gondolsz? Azt már próbáltam, de gondolom titkosítva van.
2010. okt. 11. 23:01
3/11 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy nincs egyetlen közös ismerős sem??
Hát, ha tényleg nem jut ilyen eszedbe, akkor ez a vonat már elment... esetleg tovább tudod nézegetni a közösségi oldalakat, hátha felbukkan.
4/11 anonim válasza:
rendőr sem nézheti meg anékül, hogy ne regisztrálnák, hogy hozzájutott ehhez az infóhoz. később pedig számonkérhetik rajta, hogy miért szerez információt indokolatlanul.
5/11 A kérdező kommentje:
Nincs olyan közös ismerős, akivel tartanám a kapcsolatot, tehát pont annyit tudok róluk, mint erről az illetőről. Köszönöm a válaszokat, akkor sehogy se találom meg sajnos :(
2010. okt. 11. 23:47
6/11 anonim válasza:
és ha feladnál egy hirdetést, hogy keresed?
7/11 anonim válasza:
szabad kerdezni, hogy volt baratod? vagy szerelmed?, mert ha mar megnosult, akkor nem kellene felkeresned, mert az ilyen nok teszik tonkre mas hazassagi kapcsolatat,
9/11 anonim válasza:
Személyiadat- és Lakcímnyilvántartó Hivatal :
Városonként van ilyen hivatal, keress rá a neten az ismerősöd lakóhelye szerintire.
Itt megtudhatod az ismerősöd lakcímét, de jó tudnod, hogy az adatszolgáltatásról értesítik az illetőt is!
10/11 anonim válasza:
Ha titkosítva van a telefonszáma, akkor neked nem adják meg, de kérésedre őt értesítik, hogy keresed. Én is kerestem már számot, ami titkosítva volt, a tudakozó nem adta meg, de felhívták, hogy XY keresi és kapcsolhatják-e. Úgyhogy tudtam vele beszélni anélkül, hogy tudtam volna a telefonszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!