Mi volt a címe? Egy régebbi, kéményseprőről szóló, élő szereplős mese/gyerekműsor címét szeretném kideríteni
Mindig a háztetőn kezdődött, ahogyan kimászott a kéményből, és úgy lett vége h leereszkedett a kéménybe (azt hiszem, de lehet hogy fordítva volt :) Azt hiszem mesét mondott, és voltak vele állatkák is (bábok) de már arra sem emlékszem milyenek... a Magyar Televízióban ment, mondjuk akkoriban nem is mehetett volna máshol :), a '80-as évek vége, '90- es évek eleje felé!
Sajnos semmilyen formában nem találom a neten, de ami még durvább: velem egykorú ismerősöknek sem rémlik! De én mégis emlékszem h volt ilyen! (nem képzelődtem:) Előre is köszönöm!
Nem tudom, nem ez volt?
Szutyi, a kis kéményseprő vagy valami ilyesmi, nem találtam róla semmit:(
Nem a Kéménymesék? Csankó Zoltán játszott benne. 30 körüliek sztem ismerik, húgommal mi is néztük, rémlik kicsit:)
Ezt találtam, de oda is van írva, hogy ez már későbbi, nem az első: http://www.youtube.com/watch?v=qpD7BbKt3Zg&playnext=1&list=P..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!